Flux noutăţi
AnunţuriEnglishInternaţionalJURIDICE.ro
Print Friendly, PDF & Email

Baroul Bucuresti. S-a prelungit termenul pentru depunerea dovezilor de asigurare de raspundere civila

21.01.2010 | JURIDICE.ro
Abonare newsletter

Comunicat Baroul Bucuresti: „CONSILIUL BAROULUI BUCURESTI, intrunit in sedinta din data de 19  ianuarie 2010, constatand ca pana in prezent doar 5606 avocati au respectat obligatia prevazuta de art. 40 din Legea nr. 51/1994 si art. 218 din Statutul profesiei de avocat, depunand dovezile de incheiere a politelor de asigurare de raspundere profesionala,

Decide prelungirea termenului prevazut de dispozitiile art. 44 alin (1) din Statut si pune in vedere tuturor avocatilor membri ai Baroului Bucuresti sa depuna la Secretariatul baroului copii certificate ale politelor de asigurare pentru anul 2010, pana cel tarziu la data de 31.01.2010, in vederea finalizarii tabloului avocatilor pe anul 2010.

Copiile se pot trimite si prin fax 021/312.66.62 sau mail gheorghiu@baroul-bucuresti.ro.

Neindeplinirea acestei obligatii va atrage aplicarea sanctiunii prevazuta de art. 218 alin. (7), respectiv neinscrierea in Tabloul anual al avocatilor cu drept de exercitare a profesiei.”

Abonare newsletter

Aflaţi mai mult despre , ,
JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill pentru facturare.

JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicăm şi opinii cu care nu suntem de acord. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Pentru a publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro, vă rugăm să citiţi Politica noastră şi Condiţiile de publicare.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

CariereCărţiEvenimenteProfesioniştiRomanian Lawyers Week