Secţiuni » Flux noutăţi
Flux noutăţi
Comunicate profesioniştiEvenimenteRecrutareBarouriExecutoriNotariatSistemul judiciarJURIDICE NEXT

Baroul Bucuresti. S-a prelungit termenul pentru depunerea dovezilor de asigurare de raspundere civila
21.01.2010 | JURIDICE.ro

Secţiuni: Content
JURIDICE - In Law We Trust

Comunicat Baroul Bucuresti: „CONSILIUL BAROULUI BUCURESTI, intrunit in sedinta din data de 19  ianuarie 2010, constatand ca pana in prezent doar 5606 avocati au respectat obligatia prevazuta de art. 40 din Legea nr. 51/1994 si art. 218 din Statutul profesiei de avocat, depunand dovezile de incheiere a politelor de asigurare de raspundere profesionala,

Decide prelungirea termenului prevazut de dispozitiile art. 44 alin (1) din Statut si pune in vedere tuturor avocatilor membri ai Baroului Bucuresti sa depuna la Secretariatul baroului copii certificate ale politelor de asigurare pentru anul 2010, pana cel tarziu la data de 31.01.2010, in vederea finalizarii tabloului avocatilor pe anul 2010.

Copiile se pot trimite si prin fax 021/312.66.62 sau mail gheorghiu@baroul-bucuresti.ro.

Neindeplinirea acestei obligatii va atrage aplicarea sanctiunii prevazuta de art. 218 alin. (7), respectiv neinscrierea in Tabloul anual al avocatilor cu drept de exercitare a profesiei.”

Cuvinte cheie: , ,
Vă invităm să publicaţi şi dvs., chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă My Justice

JURIDICE CORPORATE
JURIDICE MEMBERSHIP
Juristi
JURIDICE pentru studenti

Subscribe
Notify of

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

Secţiuni        Selected     Noutăţi     Interviuri        Arii de practică        Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie        Cariere     Evenimente     Profesionişti