Secţiuni » Flux noutăţi
Flux noutăţi
Newsletters
ArticoleJurisprudenţăLegislaţieCariereEvenimenteCărţiComunicate profesioniştiAvocaturăExecutoriNotariatSistemul judiciarJURIDICE NEXT

Mihai Seitan a discutat cu reprezentantii Bancii Mondiale despre definitivarea in cel mai scurt timp a grilei unice de salarizare


22 ianuarie 2010 | JURIDICE.ro

UNBR Caut avocat
JURIDICE by Night

Miercuri, 21 ianaurie 2010, la Ministerul Muncii, Familiei si Protectiei Sociale, a avut loc o intalnire de lucru intre Ministrul Muncii, Mihai Seitan si reprezentantii Bancii Mondiale, cu privire la stadiul conditionalitatilor impuse de Banca Mondiala, FMI si UE in vederea deblocarii celei de-a treia transe a acordului de imprumut.

Potrivit unui comunicat MMFPS, „temele puse in discutie au tratat problemele din zona asistentei sociale, a pensiilor si a normelor de implementare a legii unice de salarizare. S-a analizat evolutia obiectivelor din agenda de lucru fata de ultima intalnire, ce a avut loc in luna decembrie, si s-a stabilit lista de prioritati pentru perioada imediat urmatoare.

Accentul s-a pus pe definitivarea in cel mai scurt timp a grilei unice de salarizare si a procedurilor de implementare si pe definitivarea proiectului de lege a pensiilor, astfel incat aceasta sa ajunga in Parlament cel tarziu la inceputul lunii februarie.

De asemenea, s-a pus problema initierii unei cercetari exhaustive pe marginea programelor de asistenta sociala, astfel incat acestea sa poata fi integrate intr-un sistem coerent si unitar pana la sfarsitul acestui an.

In zilele urmatoare urmeaza sa aiba loc si alte intalniri, la care vor participa si reprezentanti ai Ministerului de Finante.”

Vă invităm să publicaţi şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro, detalii aici!
JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă SmartBill şi My Justice.
Puteţi prelua gratuit în website-ul dumneavoastră fluxul de noutăţi JURIDICE.ro:
- Flux integral: www.juridice.ro/feed
- Flux secţiuni: www.juridice.ro/*url-sectiune*/feed
Pentru suport tehnic contactaţi-ne: tehnic@juridice.ro

Newsletter JURIDICE.ro


Social Media JURIDICE.roSubscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


Secţiuni          Noutăţi                                                                                                                          Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie         Arii de practică