Secţiuni » Flux noutăţi
Flux noutăţi
Comunicate profesioniştiEvenimenteRecrutareBarouriExecutoriNotariatSistemul judiciarJURIDICE NEXT

Baroul Bucuresti. Tipizatele profesionale se mai utilizeaza doar pana la 1 martie 2010
25.01.2010 | Anemarie LAZARESCU

Secţiuni: Content
JURIDICE - In Law We Trust

Decanul Baroului Bucuresti informeaza avocatii  despre Hotararea nr. 2/12.01.2010 a Consiliului Baroului Bucuresti:

„Avand in vedere decizia Consiliului Baroului Bucuresti din data de 3 noiembrie 2009 de modificare a tipizatelor profesionale, respectiv a contractelor de asistenta juridica si a imputernicirilor avocatiale, prin emiterea unor noi tipizate care sa nu mai aiba inscriptionat anul,

In baza dispozitiilor art. 53 alin. (2) lit. a) din Legea nr. 51/1995 pentru organizarea şi exercitarea profesiei de avocat, cu modificările şi completările ulterioare,

In temeiul prevederilor art. 73 alin (3) din Statutul profesiei de avocat,

CONSILIUL BAROULUI BUCURESTI, HOTARASTE:

Art. 1. Se permite folosirea vechilor tipizate inscriptionate cu anul 2009, inca neutilizate, pana la data de 1 martie 2010.

Art. 2. Se permite schimbarea fara nici un cost suplimentar a carnetelor intregi ramase neutilizate cu noile tipizate, pana la data de 1 martie 2010.

Art. 3. Se interzice folosirea vechilor tipizate dupa data de 1 martie 2010.

Art. 4. Prezenta hotarare se va aduce la cunostinta publica prin afisare la sediu si prin publicare pe site-ul oficial al baroului.

Art. 5. Compartimentele Secretariat-Cancelarie si Administrativ vor aduce la indeplinire dispozitiile prezentei hotarari.

CONSILIUL BAROULUI BUCURESTI

DECAN

Av. Ion ILIE-IORDACHESCU

Cuvinte cheie: , , , , ,
Vă invităm să publicaţi şi dvs., chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă My Justice

JURIDICE CORPORATE
JURIDICE MEMBERSHIP
Juristi
JURIDICE pentru studenti

Subscribe
Notify of

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

Secţiuni        Selected     Noutăţi     Interviuri        Arii de practică        Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie        Cariere     Evenimente     Profesionişti