Flux noutăţi
AnunţuriEnglishInternaţionalJURIDICE.ro
Print Friendly, PDF & Email

Baroul Bucuresti. Tipizatele profesionale se mai utilizeaza doar pana la 1 martie 2010
25.01.2010 | Anemarie LAZARESCU

 
Competition Law

Decanul Baroului Bucuresti informeaza avocatii  despre Hotararea nr. 2/12.01.2010 a Consiliului Baroului Bucuresti:

„Avand in vedere decizia Consiliului Baroului Bucuresti din data de 3 noiembrie 2009 de modificare a tipizatelor profesionale, respectiv a contractelor de asistenta juridica si a imputernicirilor avocatiale, prin emiterea unor noi tipizate care sa nu mai aiba inscriptionat anul,

In baza dispozitiilor art. 53 alin. (2) lit. a) din Legea nr. 51/1995 pentru organizarea şi exercitarea profesiei de avocat, cu modificările şi completările ulterioare,

In temeiul prevederilor art. 73 alin (3) din Statutul profesiei de avocat,

CONSILIUL BAROULUI BUCURESTI, HOTARASTE:

Art. 1. Se permite folosirea vechilor tipizate inscriptionate cu anul 2009, inca neutilizate, pana la data de 1 martie 2010.

Art. 2. Se permite schimbarea fara nici un cost suplimentar a carnetelor intregi ramase neutilizate cu noile tipizate, pana la data de 1 martie 2010.

Art. 3. Se interzice folosirea vechilor tipizate dupa data de 1 martie 2010.

Art. 4. Prezenta hotarare se va aduce la cunostinta publica prin afisare la sediu si prin publicare pe site-ul oficial al baroului.

Art. 5. Compartimentele Secretariat-Cancelarie si Administrativ vor aduce la indeplinire dispozitiile prezentei hotarari.

CONSILIUL BAROULUI BUCURESTI

DECAN

Av. Ion ILIE-IORDACHESCU


Aflaţi mai mult despre , , , , ,
Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!

JURIDICE GOLD pentru studenţi foarte buni, free
JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill

Newsletter JURIDICE.ro
Youtube JURIDICE.ro
Instagram JURIDICE.ro
Facebook JURIDICE.ro
LinkedIn JURIDICE.ro

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.