Secţiuni » Flux noutăţi
Flux noutăţi
Newsletters
ArticoleJurisprudenţăLegislaţieCariereEvenimenteCărţiComunicate profesioniştiAvocaturăExecutoriNotariatSistemul judiciarJURIDICE NEXT

Baroul Dolj. Campanie de informare ref. SAJ


25 ianuarie 2010 | JURIDICE.ro

UNBR Caut avocat
Servicii JURIDICE.ro

Baroul Dolj în colaborare cu Consiliul Local al Municipiului Craiova derulează începând cu luna ianuarie a anului 2010 un parteneriat care are ca obiect informarea locuitorilor municipiului Craiova prin Serviciul de Asistenţă Judiciară din cadrul Baroului Dolj în privinţa acordării asistenţei judiciare în temeiul dispoziţiilor legale în vigoare.

Potrivit unui comunicat al Baroului Dolj, „publicitatea proiectului este asigurată prin afişe, postere, autocolante, bannere realizate pe suporturi şi prin mijloace precum mijloacele de transport în comun, panotaj pe mobilierul urban, în staţiile de autobuz şi în alte spaţii publice, banere cu una sau două feţe inscripţionate cu autocolante sau tipărite direct, montate între stâlpii de susţinere.

Considerăm că proiectul privind promovarea ajutorului public judiciar sub forma asistenţei prin avocat contribuie la realizarea obiectivelor activităţii de asistenţă judiciară şi la consolidarea imaginii profesiei de avocat în beneficiul cetăţenilor şi al comunităţii.”

Vă invităm să publicaţi şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Ne bucurăm să aducem gândurile dumneavoastră la cunoştinţa comunităţii juridice şi publicului larg. Apreciem generozitatea dumneavoastră de a împărtăşi idei valoroase. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord, publicarea pe JURIDICE.ro nu semnifică asumarea de către noi a mesajului transmis de autor. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteţi citi aici. Pentru a publica pe JURIDICE.ro vă rugăm să luaţi în considerare Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!
JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă My Justice.
Puteţi prelua gratuit în website-ul dumneavoastră fluxul de noutăţi JURIDICE.ro:
- Flux integral: www.juridice.ro/feed
- Flux secţiuni: www.juridice.ro/*url-sectiune*/feed
Pentru suport tehnic contactaţi-ne: tehnic@juridice.ro

Newsletter JURIDICE.ro


Social Media JURIDICE.roSubscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


Secţiuni          Noutăţi     Interviuri     Comunicate profesionişti        Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie         Arii de practică          Note de studiu     Studii