Secţiuni » Arii de practică » Business » Cyberlaw
Cyberlaw
CărţiProfesionişti

Hillary Clinton: „Dorim un Internet unde toata umanitatea are acces egal la cunoastere si idei”


25 ianuarie 2010 | JURIDICE.ro

UNBR Caut avocat
JURIDICE gratuit pentru studenti

Secţiuni: Cyberlaw, Flux informații

Hillary Clinton, secretarul de stat american, a lansat joi, 21 ianuarie 2010, la Washington, un apel la un internet mondial liber, solicitand o condamnare globala a celor care realizeaza atacuri cibernetice, cu referire la atactul din China. Potrivit nydailynews.com, China a respins acest apel.

Hillary Clinton: „Dorim un Internet unde toata umanitatea are acces egal la cunoastere si idei. O nou perdea a informatiilor coboara pe mare parte din lume.

Tarile sau indivizii care se angajeaza in atacuri cibernetice trebuie sa suporte consecintele si condamnarea internationala.

In cadrul unei lumi interconectate, un atac asupra retelei unei tari poate fi un atac asupra tuturor. Cerem autoritatilor chineze sa efectueze o ancheta amanuntita a intruziunilor informatice.

In Iran, Moldova si alte tari, organizarea cu ajutorul internetului a fost anul trecut un instrument esential pentru promovarea democratiei si le-a dat posibilitate cetatenilor sa protesteze fata de rezultate suspecte ale alegerilor.:

A se vedea si „Noi, cei care am stat la baza dezvoltarii internetului

Vă invităm să publicaţi şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro, detalii aici!
JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă SmartBill şi My Justice.
Puteţi prelua gratuit în website-ul dumneavoastră fluxul de noutăţi JURIDICE.ro:
- Flux integral: www.juridice.ro/feed
- Flux secţiuni: www.juridice.ro/*url-sectiune*/feed
Pentru suport tehnic contactaţi-ne: tehnic@juridice.ro

Newsletter JURIDICE.ro


Social Media JURIDICE.roSubscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


Secţiuni          Noutăţi                                                                                                                          Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie         Arii de practică