Secţiuni » Noutăţi legislative
Noutăţi legislativeProiecte legislativeMonitorul Oficial al RomânieiJurnalul Oficial al Uniunii Europene
Noutăţi legislative
 
PLATINUM+ PLATINUM Signature     

PLATINUM ACADEMIC
GOLD                       

VIDEO STANDARD
BASIC

Tarifele pentru prestatiile de servicii efectuate de Centrul de Pregatire si Perfectionare Profesionala al Inspectiei Muncii
25.01.2010 | snsa

JURIDICE - In Law We Trust

In Monitorul Oficial al Romaniei, partea I, nr. 46 din 20 ianuarie 2010 a fost publicat Ordinul ministrului muncii, familiei si protectiei sociale nr. 46/2010 privind aprobarea Normativului cu tarifele pentru plata prestatiilor de servicii in domeniul de activitate al Centrului de Pregatire si Perfectionare Profesionala al Inspectiei Muncii.

Potrivit actului normative care reglementeaza activitatea Centrului de Pregatire si Perfectionare Profesionala al Inspectiei Muncii (HG nr. 537/2001 privind infiintarea Centrului de Pregatire si Perfectionare Profesionala al Inspectiei Muncii), acesta desfasoara activitati de pregatire si perfectionare profesionala, atat a personalului Inspectiei Muncii si Ministerului Muncii si Solidaritatii Sociale, cat si a personalului cu atributii in domeniul relatiilor de munca, securitatii si sanatatii in munca din toate sectoarele economiei nationale.

In functie de durata unui curs, tarifele aferente fiecarui cursant sunt urmatoarele:

1. Cursuri de perfectionare profesionala: 10 lei/ora/cursant

2. Inchirieri:

a) sali de curs: 1 leu/ora/cursant – sala 10-70 locuri

b) aparatura audiovideo – mijloace de invatamant audiovideo: 20 lei/ora/buc.

3. Tiparire si multiplicare:

a) alb-negru: 0,1 lei/pagina

b) color: 1 leu/pagina color.

SAVESCU NITOIU SI ASOCIATII (SNSA)


Aflaţi mai mult despre ,

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!JURIDICE utilizează şi recomandă SmartBill JURIDICE gratuit pentru studenţi

Securitatea electronică este importantă pentru avocaţi [Mesaj de conştientizare susţinut de FORTINET]
Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.