Secţiuni » Noutăţi
Flux noutăţi
AnunţuriEnglishInternaţionalJURIDICE.ro
 1 comentariu

Adriana Radu vine la SCHOENHERR
26.01.2010 | JURIDICE.ro

JURIDICE - In Law We Trust

Biroul local al casei de avocatura europene Schoenherr a infiintat un department de comunicatii, media si tehnologie. Angajarea Adrianei Radu, cea care a condus pana la sfarsitul anului trecut departamentul juridic al SBS Broadcasting Media (parte din Grupul ProSiebenSat1, ce opereaza in Romania posturile de televiziune Prima TV si Kiss TV si posturile de radio Kiss FM si Magic FM), va permite casei de avocatura oferirea de servicii de cea mai buna calitate clientilor sai activi in acest domeniu.

Sebastian Gutiu, managing partner al Schoenherr si Asociatii SCA, a declarat: “Ne bucuram ca o persoana cu experienta Adrianei Radu este colega noastra. Acum suntem mai bine pregatiti sa acordam consultanta juridica clientilor din acest mediu in permanenta schimbare si sa facem fata provocarilor.”

Adriana RADU

Adriana RADU

Adriana Radu are experienta bogata in broadcasting si servicii media digitale, infrastructura de comunicatii, reglementari de comunicatii, productie si distributie de film si programe TV, tehnologia informatiei, marketing, sponsorizare si advertising, muzica si proprietate intelectuala.

A coordonat numeroase proiecte, intre care preluarea postului de televiziune TVK Lumea si a retelei de radio Mix FM, preluarea controlului integral asupra operatiunilor de radio din Republica Moldova, precum si fuziunea si integrarea activitatii subsidiarelor SBS Broadcasting din Romania in cadrul ProSiebenSat1. De asemenea, a participat la redactarea proiectului de lege pentru implementarea in Romania a Directivei Serviciilor Media Audiovizuale si crearea cadrului legal pentru trecerea de la televiziunea analogica la cea digitala.

Adriana este absolventa a Facultatii de Drept din cadrul Univestitatii Bucuresti (2002) si a Programului Executive MBA al Asebuss & Kenessaw State University, Atlanta, Georgia (2008).

Schoenherr si-a inceput activitatile in Bucuresti in 1996 iar astazi este una din cele mai experimentate firme internationale de avocatura de pe piata romaneasca. Cei 55 de avocati ai Schoenherr acorda asistenta juridical clientilor romani si internationali in principalele domenii ale dreptului afacerilor, axandu-se pe: drept corporatist, achizitii, fuziuni, finante-banci si piata de capital, tranzactii imobiliare, dreptul concurentei, litigii si arbitraj.

Aflaţi mai mult despre , , , ,

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. Vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici.
JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului.

Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!

JURIDICE utilizează şi recomandă SmartBill

JURIDICE gratuit pentru studenţi

Securitatea electronică este importantă pentru avocaţi [Mesaj de conştientizare susţinut de FORTINET]

JURIDICE recomandă e-Consultanta, consultantul tău personal în finanţare


Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.