Secţiuni » Noutăţi
Flux noutăţi
AnunţuriEnglishInternaţionalJURIDICE.ro
Print Friendly, PDF & Email

DIICOT Timisoara. 4 retinuti pentru inselaciune si lipsire de libertate
27.01.2010 | JURIDICE.ro

Procurorii Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism –  Serviciul Teritorial Timişoara cercetează mai multe persoane, sub aspectul  săvârşirii infracţiunilor de constituire a unui grup infracţional organizat, înşelăciune, lipsire de libertate în mod ilegal, spălare de bani, fals şi uz de fals.

Potrivit unui comunicat DIICOT, „inculpatul  Gabor Marius Ilie a constituit un grup infracţional organizat, la care au aderat şi inculpaţii  Bulc Cristian Gheorghe,  Gabor Teofil,  Crăciun Alexandra Isabela  precum şi alte persoane.

Inculpaţii racolau diverse persoane, în special bătrâni, şi prin diverse mijloace frauduloase, constrângere sau  prin inducerea în eroare a acestora – imobilizarea părţii vătămate într-o zonă izolată, oferirea de alcool în exces părţii vătămate, le viciau consimţământul, determinându-i să încheie contracte prin care îi deposedau de imobilele deţinute în proprietate.

Imobilele erau înstrăinate ulterior, pentru a se îngreuna anularea contractelor şi pentru obţinerea unor sume de bani substanţiale de către membrii grupării.

Părţile vătămate erau sechestrate în imobile aflat în zone  izolate, lipsite de orice mijloc de comunicare cu exteriorul şi neavând posibilitatea de a părăsi locaţia, pentru a le împiedica să sesizeze autorităţile.

Cercetările continuă în vederea identificării tuturor părţilor vătămate.”

Procurorii Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism –  Serviciul Teritorial Timişoara au dispus reţinerea pentru 24 de ore a celor patru inculpaţi şi au propus instanţei de judecată arestarea preventivă a acestora pentru o durată de 29 de zile.


Aflaţi mai mult despre , , , , ,

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill
JURIDICE GOLD pentru studenţi foarte buni, free
Newsletter JURIDICE.ro
Youtube JURIDICE.ro
Instagram JURIDICE.ro
Facebook JURIDICE.ro
LinkedIn JURIDICE.ro

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.