Flux noutăţi
AnunţuriEnglishInternaţionalJURIDICE.ro
Print Friendly, PDF & Email

DNA Targu Mures are un nou sef

31.01.2010 | Anemarie LAZARESCU
Abonare newsletter

Comunicat DNA: „La propunerea procurorului şef al Direcţiei Naţionale Anticorupţie Daniel Morar, Procurorul General al Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie Laura Codruţa Kövesi a dispus delegarea, pe o perioadă de 6 luni, în funcţia de procuror şef al Serviciului Teritorial Tîrgu Mureş, a doamnei ELENA CURCĂ, procuror în cadrul aceluiaşi serviciu.

Doamna Elena Curcă este magistrat cu o experienţă de peste 13 ani, perioadă în care a lucrat ca procuror în cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Tîrgu Mureş, Parchetului de pe lângă Tribunalul Tîrgu Mureş, Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Tîrgu Mureş, iar din anul 2003 a fost delegată procuror la DNA – Serviciul Teritorial Tîrgu Mureş, fiind numită la acelaşi serviciu în anul 2004.

Domnia sa îl va înlocui pe procurorul MARIN SANDU, care a fost eliberat din funcţie ca urmare a pensionării.

Potrivit Regulamentului de ordine interioară al Direcţiei Naţionale Anticorupţie, între atribuţiile procurorului şef al serviciului teritorial figurează: coordonarea, îndrumarea şi controlul activităţii personalului din serviciu, a activităţii de urmărire penală desfăşurate de procurori şi de ofiţerii de poliţie judiciară, confirmarea rechizitoriilor întocmite de procurorii din serviciu, efectuarea urmăririi penale în dosare ale serviciului şi participarea la şedinţele de judecată, precum şi examinarea legalităţii şi temeiniciei soluţiilor de netrimitere în judecată etc.”

Abonare newsletter

Aflaţi mai mult despre , , , ,
JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill pentru facturare.

JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicăm şi opinii cu care nu suntem de acord. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Pentru a publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro, vă rugăm să citiţi Politica noastră şi Condiţiile de publicare.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

CariereCărţiEvenimenteProfesioniştiRomanian Lawyers Week