Anunţuri
CariereEvenimenteCărţiJURIDICE.ro
JURIDICE
PLATINUM+ PLATINUM Signature     

PLATINUM ACADEMIC
GOLD                       

VIDEO STANDARD
BASIC

Formarea de competente pentru traducerea si revizia de texte juridice – 3-5 martie 2010
02.02.2010 | JURIDICE.ro

JURIDICE - In Law We Trust

In perioada 3-5 martie 2010, Institutul European din Romania (IER) organizeaza la sediul sau din Bd. Regina Elisabeta nr. 7-9, cursul Formarea de competente pentru traducerea si revizia de texte juridice.

Prezentat intr-un format integrat, cursul acopera competentele necesare in procesul de traducere si dubla revizie. Sunt prezentate etapele si standardele de calitate privind traducerea, revizia, cercetarea terminologica in texte juridice complexe, sisteme CAT si moduri de utilizare, principalele surse de documentare, notiuni elementare de drept, in special privind dreptul Uniunii Europene.

Tariful este promotional, de 400 de lei. Se acorda urmatoarele reduceri: 5% cursantilor care se inscriu la curs si care il achita pana la data de 15 februarie 2010 si 15% pentru minim 3 cursanti de la aceeasi institutie. Reducerile nu se cumuleaza.

Termenul limita pentru inscrierea si achitarea tarifului de participare este vineri, 26 februarie 2010.

Pentru detalii privind acest curs si modalitatea de inscriere accesati www.ier.ro, pagina Formare in afaceri europene – Programe de formare: http://www.ier.ro/index.php/site/page/curs_dct_traducator.

Aflaţi mai mult despre , , ,

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. Vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici.
JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului.

Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!JURIDICE utilizează şi recomandă SmartBill

JURIDICE gratuit pentru studenţi

Securitatea electronică este importantă pentru avocaţi [Mesaj de conştientizare susţinut de FORTINET]

JURIDICE recomandă e-Consultanta, consultantul tău personal în finanţare


Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.