« Newsletter
Flux noutăţi
AnunţuriSistemul judiciarUNBR BarouriNotariatExecutoriUniversitariaInternaţionalJURIDICE.ro

1990-2010. 20 de ani de avocatura libera si independenta
03.02.2010 | JURIDICE.ro

JURIDICE - In Law We Trust Video juridice

UNBR a dat publicitatii Decizia nr. 111 din 22 ianuarie 2010 a Comisiei Permanente a U.N.B.R. privind  Proiectul „1990 – 2010” Douăzeci de ani de la adoptarea Decretului – Lege nr. 90/1990 – Douăzeci de ani de avocatură liberă şi independentă.”

Textul deciziei:

“DECIZIA NR. 111 22 ianuarie 2010

În conformitate cu dispoziţiilor art. 65 alin. (1) lit. a), lit. b) şi f) din Legea nr. 51/1995 pentru organizarea şi exercitarea profesiei de avocat, cu modificările şi completările ulterioare şi art. 86 alin. (1) – (3) din Statutul profesiei de avocat, Comisia Permanentă a Uniunii Naţionale a Barourilor din România,

DECIDE:

Art. 1. – În vederea elaborării şi coordonării acţiunilor incluse în proiectul „1990-2010” Douăzeci de ani de la adoptarea Decretului – Lege nr. 90/1990 – Douăzeci de ani de avocatură liberă şi independentă” (în continuare, Proiectul), se desemnează următorii avocaţi, membrii ai Colectivului de coordonare a Proiectului (în ordine alfabetică):
– Av. Breahnă Mircea
– Av. Dănescu Costea Corin
– Av. Diculescu-Şova Ana
– Av. Florea Gheorghe
– Av. Haşotti Ionel
– Av. Tănăsescu Mihai
– Av. Zamfirescu Andrei-Călin
– Av. Zărnescu Nicolae.

Art. 2. – Membrii Colectivului pot decide cooptarea altor avocaţi, în comitetele de lucru şi în comitetele de organizare a evenimentelor incluse în Proiect.

Art. 3. – Prezenta decizie va fi publicată şi va fi comunicată membrilor Comisiei Permanente a U.N.B.R., prin e-mail.

P R E Ş E D I NTE

Av. dr. Gheorghe FLOREA”

Cuvinte cheie: , , , , , , , , ,
Secţiuni/categorii: _CONTENT

Pentru toate secţiunile JURIDICE.ro click aici
Vă invităm să publicaţi şi dvs., chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

Lex Discipulo Laus Încurajăm utilizarea RNPM - Registrul Naţional de Publicitate Mobiliară Securitatea electronică este importantă pentru avocaţi
Mesaj de conştientizare susţinut de FORTINET
JURIDICE utilizează şi recomandă SmartBill

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


.
PLATINUM Signature      

PLATINUM  ACADEMIC

GOLD                        

VIDEO   STANDARD