Secţiuni » Flux noutăţi
Flux noutăţi
Newsletters
ArticoleJurisprudenţăLegislaţieCariereEvenimenteCărţiComunicate profesioniştiAvocaturăExecutoriNotariatSistemul judiciarJURIDICE NEXT

S-a infiintat Asociatia Magistratilor Pensionari


4 februarie 2010 | JURIDICE.ro

UNBR Caut avocat
Servicii JURIDICE.ro

Comunicat ASOCIATIA NATIONALA A MAGISTRATILOR PENSIONARI DIN ROMANIA: Aducem la cunostinta opiniei publice din Romania si din strainatate ca astazi, 04.02.2010, a avut loc la Curtea de Apel Bucuresti intrunirea membrilor fondatori ai ASOCIATIEI NATIONALE A MAGISTRATILOR PENSIONARI DIN ROMANIA (ANMPR), persoana juridica romana, de drept privat, autonoma, neguvernamentala, fara scop patrimonial si apolitica, in vederea apararii drepturilor si a promovarii intereselor economice, sociale ale magistratilor – judecatori, procurori si magistrati asistenti din cadrul Inaltei Curti de Casatie si Justitie – pensionari.

ASOCIATIA NATIONALA A MAGISTRATILOR PENSIONARI DIN ROMANIA (ANMPR) va coopera in vederea realizarii obiectului de activitate si a scopului asociatiei cu asociatiile profesionale ale magistratilor, procurori sau judecatori aflati in activitate, cu alte asociatii ale pensionarilor din Romania, cu organizatii non-guvernamentale privind apararea drepturilor omului sau cu profil juridic, atat din tara cat si din strainatate.

De asemenea, asociatia va colabora si coopera cu Parlamentul European si celelalte organisme ale Uniunii Europene in legatura cu problematica privind scopul si obiectul de activitate al asociatiei.

Asociatia va realiza contacte constructive cu Parlamentul Romaniei, Presedintia Romaniei, Guvernul Romaniei, ministere sau alte organe ale administratiei publice, in vederea realizarii scopului si obiectului de activitate ale asociatiei si in vederea evitarii incalcarii grave a drepturilor conferite de lege membrilor sai.

Actul constitutiv si Statutul au fost aprobate prin votul membrilor fondatori, urmand procedura recunoasterii judecatoresti a persoanei juridice nou infiintate.

Presedinte al ANMPR a fost ales dl. judecator Gheorghe Stefan Mateescu, iar vicepresedinti ai ANMPR au fost alesi dl. procuror Adrian Miclescu si dna judecator Fulga Lungu.

Asociatia Magistratilor din Romania sprijina si sustine noua organizatie a “Magistratilor Pensionari din Romania”, cu care intentioneaza sa coopereze in problemele de statut ale asociatiei.”

Vă invităm să publicaţi şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Ne bucurăm să aducem gândurile dumneavoastră la cunoştinţa comunităţii juridice şi publicului larg. Apreciem generozitatea dumneavoastră de a împărtăşi idei valoroase. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord, publicarea pe JURIDICE.ro nu semnifică asumarea de către noi a mesajului transmis de autor. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteţi citi aici. Pentru a publica pe JURIDICE.ro vă rugăm să luaţi în considerare Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!
JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă My Justice.
Puteţi prelua gratuit în website-ul dumneavoastră fluxul de noutăţi JURIDICE.ro:
- Flux integral: www.juridice.ro/feed
- Flux secţiuni: www.juridice.ro/*url-sectiune*/feed
Pentru suport tehnic contactaţi-ne: tehnic@juridice.ro

Newsletter JURIDICE.ro


Social Media JURIDICE.roSubscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


Secţiuni          Noutăţi     Interviuri     Comunicate profesionişti        Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie         Arii de practică          Note de studiu     Studii