Secţiuni » Flux noutăţi
Flux noutăţi
Newsletters
ArticoleJurisprudenţăLegislaţieCariereEvenimenteCărţiComunicate profesioniştiAvocaturăExecutoriNotariatSistemul judiciarJURIDICE NEXT

Noi parteneri si avocati seniori la POPOVICI NITU & ASOCIATII


8 februarie 2010 | JURIDICE.ro

UNBR Caut avocat
JURIDICE gratuit pentru studenti

Secţiuni: Flux informații

pa_logoPOPOVICI NIŢU & ASOCIAŢII a anunţat astăzi cooptarea în asociere a avocaţilor Ciprian Donţu şi Alexandru Ambrozie, cat si numirea Elei Marin si a Luanei Dragomirescu in pozitia de avocati seniori.

Noii asociaţi vor coordona totodată două din cele 15 grupuri de practică ale firmei, Ciprian Donţu urmând a fi responsabil de Litigii & Arbitraj, iar Alexandru Ambrozie urmând a fi unul dintre coordonatorii grupului Bancar, Finanţări & Pieţe de Capital.

Ciprian_DontuCiprian Donţu este colaborator al firmei încă de la înfiinţare, în ultimii 10 ani parcurgând toate etapele construcţiei de carieră de la avocat junior până la colaborator senior şi coordonator de grup de practică. Ciprian Donţu a absolvit Facultatea de Drept a Universităţii din Bucureşti in anul 1998 şi este membru al Baroului Bucureşti din anul 1999.

Ciprian Donţu este specializat în litigii şi a reprezentat de-a lungul anilor clienţi precum ArcelorMittal, MGV/Auchan, Cargill, Ferrari, GE Money, Herve, Immoeast, Orange, Oresa Ventures, RED Capital sau  SIVECO.

Alexandru_AmbrozieAlexandru Ambrozie s-a alăturat firmei în anul 2005. Alexandru Ambrozie a absolvit Facultatea de Drept a Universităţii din Bucureşti în anul 2002 şi este membru al Baroului Bucureşti din anul 2003.

Alexandru Ambrozie are o vastă experienţă în domeniul bancar, financiar şi pieţe de capital, acordând în mod curent asistenţă în domeniul finanţărilor atât creditorilor cât şi împrumutaţilor, băncilor şi instituţiilor financiare nebancare, precum şi instituţiilor piaţei de capital şi emitenţilor, printre care ALD Automotive, BLOM Bank, BNP Paribas, BT Securities, Deutsche Leasing, ECS, Fondul Proprietatea, Fondul de Compensare a Investitorilor sau ING Bank.

Ela_MarinAria de specializare a Elei Marin vizeaza in principal domeniul tranzactiilor imobiliare. Ela Marin a acordat asistenta in legatura cu diverse proiecte de joint ventures si vanzari cu termen pentru dezvoltarea de proiecte logistice, parcuri comerciale si cladiri de birouri. De asemenea, ea acorda asistenta juridica privind aspecte generale de drept comercial si societar, fiind totodata implicata in mai multe procese de fuziune si achizitie. Ela Marin s-a alaturat echipei Popovici Nitu & Asociatii in anul 2005. Este licentiata in drept si a absolvit un master in Institutii de Drept Privat. Este membra a Baroului Bucuresti.

Luana_DragomirescuAria de specializare a Luanei Dragomirescu vizează în principal domeniul energiei şi protectiei mediului, in special proiecte de energie regenerabilă in care acordă asistenţă producătorilor locali sau internaţionali de energie, dezvoltatorilor, finantatorilor, dar si diverselor autoritati locale. Luana Dragomirescu este deopotriva implicata in numeroase proiecte de infrastructura, concesiuni sau parteneriate public-privat, avand totodata o buna expertiza de drept comercial şi societar. Luana Dragomirescu s-a alăturat echipei Popovici Niţu & Asociaţii în anul 2005. Este licenţiată în drept şi este membră a Baroului Bucureşti.

* * *

Popovici Niţu & Asociaţii este una din primele societăţi de avocaţi înfiinţate în România şi unul dintre jucătorii principali pe piaţa serviciilor juridice, activând în principal în tranzacţii private în care reprezintă, de regulă, interesele unor companii multinaţionale. Societăţi precum Auchan, Autogrill, Dacia, EDF, Filasa, General Electric, Hewlett Packard, Hochtief, Immoeast, Manpower, Nokia, Orange, Philip Morris, Scandia, Sanofi Aventis, SIVECO sau Xella se numără printre clienţii firmei. Popovici Niţu & Asociaţii grupează aproximativ 60 de avocaţi, din care 9 avocaţi asociaţi.

Vă invităm să publicaţi şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro, detalii aici!
JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă SmartBill şi My Justice.
Puteţi prelua gratuit în website-ul dumneavoastră fluxul de noutăţi JURIDICE.ro:
- Flux integral: www.juridice.ro/feed
- Flux secţiuni: www.juridice.ro/*url-sectiune*/feed
Pentru suport tehnic contactaţi-ne: tehnic@juridice.ro

Newsletter JURIDICE.ro


Social Media JURIDICE.ro



Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


Secţiuni          Noutăţi                                                                                                                          Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie         Arii de practică