Secţiuni » Flux noutăţi
Flux noutăţi
Newsletters
ArticoleJurisprudenţăLegislaţieCariereEvenimenteCărţiComunicate profesioniştiAvocaturăExecutoriNotariatSistemul judiciarJURIDICE NEXT
 1 comentariu

Parchetul cu cel mai mare numar de rechizitorii din Romania


10 februarie 2010 | JURIDICE.ro

UNBR Caut avocat
JURIDICE gratuit pentru studenti

Secţiuni: Flux informații

Laura Codruta Kovesi, Procurorul General al Romaniei, a participat marti, 9 februarie 2010, la prezentarea raportului de activitate al Parchetului de pe langa Tribunalul Vrancea.

Laura Codruta Kovesi: „A crescut numarul persoanelor trimise in judecata, ceea ce inseamna ca in acest an, colegii nostri procurori au dat dovada de o mai mare atentie in ceea ce priveste finalitatea urmaririi penale. În ceea ce priveste operativitatea, toate unitatile de parchet din judet au operativitate de peste 90%, ceea ce inseamna ca acum au mai ramas in lucru doar 102 cauze cu termen de peste sase luni de la sesizare.

Am remarcat, in ceea ce priveste Parchetul de pe linga Tribunalul Vrancea, ca a preluat aproximativ 3.000 de dosare de la parchetele locale din care s-au facut 259 de rechizitorii. Parchetul de pe linga Tribunalul Vrancea este pe primul loc in tara in ceea ce priveste numarul de rechizitorii. Acest clasament este facut prin comparatia cu rezultatele altor unitati de parchet.”

Vă invităm să publicaţi şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro, detalii aici!
JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă SmartBill şi My Justice.
Puteţi prelua gratuit în website-ul dumneavoastră fluxul de noutăţi JURIDICE.ro:
- Flux integral: www.juridice.ro/feed
- Flux secţiuni: www.juridice.ro/*url-sectiune*/feed
Pentru suport tehnic contactaţi-ne: tehnic@juridice.ro

Newsletter JURIDICE.ro


Social Media JURIDICE.roSubscribe
Notify of
1 Comment
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


Secţiuni          Noutăţi                                                                                                                          Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie         Arii de practică