Secţiuni » Arii de practică » Litigation » Arbitraj
Arbitraj
ConferinţeDezbateriCărţiProfesionişti

Official partner: Curtea de Arbitraj Comercial Internaţional CCIR

SCHOENHERR. Dan Costinescu – partener litigii si arbitraj


11 februarie 2010 | JURIDICE.ro

UNBR Caut avocat
JURIDICE by Night

Biroul din Bucuresti al Schoenherr are un nou partener pe litigii si arbitraj in persoana lui Dan Costinescu. Alaturi de Sebastian Gutiu, managing partner, Costinescu va coordona departamentul de litigii si arbitraj din Bucuresti. “In climatul economic actual, am constatat cresterea atat a gradului de dificultate a cazurilor, cat si a volumului de munca in departamentul de litigii si arbitraj. Avocati cu experienta in litigii sunt greu de gasit, astfel incat suntem incantati ca un avocat de calibrul lui Dan s-a alaturat echipei noastre”, a comentat Gutiu.

Dan_CostinescuDan Costinescu are o experienta juridica de peste 10 ani, acumulata atat in departamentul juridic al Petrom, cat si in firme de avocatura importante. Intre 2007 si 2009, Dan Costinescu a condus departamentul juridic al Petrom, pozitie in care a acordat asistenta juridica acestei companii atat in legatura cu tranzactii importante cat si in probleme juridice de drept societar.

Costinescu este absolvent al Facultatii de Drept din cadrul Universitatii Bucuresti.

Promovarea sa vine la trei luni dupa promovarea Narcisei Oprea, partener responsabil pe piata de capital in cadrul Schoenherr si creste numarul partenerilor din biroul din Bucuresti la sase.

* *  *

Schoenherr si-a inceput operatiunile in Bucuresti in 1996, iar astazi este una din cele mai experimentate firme internationale de avocatura de pe piata romaneasca. Cei 56 de avocati ai Schoenherr acorda asistenta juridical clientilor romani si internationali in principalele domenii ale dreptului afacerilor, axandu-se pe: litigii/arbitraj, drept corporatist, achizitii, fuziuni, finante-banci si piata de capital, tranzactii imobiliare, dreptul concurentei, dreptul muncii, proprietate intelectuala, media, tehnologie si comunicatii, bio stiinte.

Vă invităm să publicaţi şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro, detalii aici!
JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă SmartBill şi My Justice.
Puteţi prelua gratuit în website-ul dumneavoastră fluxul de noutăţi JURIDICE.ro:
- Flux integral: www.juridice.ro/feed
- Flux secţiuni: www.juridice.ro/*url-sectiune*/feed
Pentru suport tehnic contactaţi-ne: tehnic@juridice.ro

Newsletter JURIDICE.ro


Social Media JURIDICE.roSubscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


Secţiuni          Noutăţi                                                                                                                          Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie         Arii de practică