Flux noutăţi
AnunţuriEnglishInternaţionalJURIDICE.ro
Print Friendly, PDF & Email

Curtea de Apel Iasi. Bilantul 2009
11.02.2010 | JURIDICE.ro


CONFERINTA VALERIU STOICA 2019

Comunicat Curtea de Apel Iasi: „La data de  11 februarie 2010, orele 1300, a avut loc prezentarea Raportului privind activitatea desfasurata in anul 2009 la Curtea de Apel Iasi si instantele aflate in raza sa de competenta.

Alaturi de judecatorii Curtii de Apel Iasi si de presedintii instantelor arondate, la sedinta de bilant au participat d-na judecator Ana-Cristina Labus, membru cu activitate permanenta in Consiliul Superior al Magistraturii, precum si dl. Catalin-Marian Predoiu, Ministru al Justitiei.

La finalul sedintei de prezentare a Raportului de activitate, a fost organizata o conferinta de presa, la care au luat parte si cei doi invitati.

Raportul privind activitatea desfasurata in anul 2009 la Curtea de Apel Iasi si instantele arondate poate fi consultat on-line.

Presedinte al Curtii de Apel Iasi,

Judecator dr. Cristina Petronela Valeanu”

>> Bilantul Curtii de Apel Iasi 2009

Newsletter JURIDICE.ro
Youtube JURIDICE.ro
Instagram JURIDICE.ro
Facebook JURIDICE.ro
LinkedIn JURIDICE.ro

Aflaţi mai mult despre , , , , ,
JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill pentru facturare.

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

CariereEvenimenteProfesioniştiRLWCorporate