Secţiuni » Flux noutăţi
Flux noutăţi
Newsletters
ArticoleJurisprudenţăLegislaţieCariereEvenimenteCărţiComunicate profesioniştiAvocaturăExecutoriNotariatSistemul judiciarJURIDICE NEXT
 1 comentariu

Catalin Predoiu: In Justitie lucrurile vor merge mai bine


13 februarie 2010 | JURIDICE.ro

UNBR Caut avocat
Servicii JURIDICE.ro

Catalin Predoiu, ministrul Justitiei, a declarat joi, 11 februarie 2010, in cadrul unei conferinte de presa organizata la Iasi, dupa participarea la raportul de bilant al Curtii de Apel Iasi: „În general, în sistemul judiciar, lucrurile vor merge în crescendo şi mult mai accelerat în partea a doua a anului 2010, sub aspectul dotărilor logistice, sub aspectul resurselor umane şi a pregătirii sistemului pentru implementerea codurilor.

Trebuie să ţinem cont însă nu numai de criteriul numeric ci şi de aspecte ce ţin de accesul cetăţenilor la justiţie. Sunt zone în care căile de comunicaţie nu permit accesul şi, atunci, se poate justifica menţinerea unei instanţe cu un volum redus de activitate. Putem constata însă că sunt zone unde s-au deschis instanţe unde nu se justifica prezenţa lor, mici sub aspectul volumului de activitate, mici sub aspectului accesului liber la justiţie.”

Vă invităm să publicaţi şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Ne bucurăm să aducem gândurile dumneavoastră la cunoştinţa comunităţii juridice şi publicului larg. Apreciem generozitatea dumneavoastră de a împărtăşi idei valoroase. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord, publicarea pe JURIDICE.ro nu semnifică asumarea de către noi a mesajului transmis de autor. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteţi citi aici. Pentru a publica pe JURIDICE.ro vă rugăm să luaţi în considerare Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!
JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă My Justice.
Puteţi prelua gratuit în website-ul dumneavoastră fluxul de noutăţi JURIDICE.ro:
- Flux integral: www.juridice.ro/feed
- Flux secţiuni: www.juridice.ro/*url-sectiune*/feed
Pentru suport tehnic contactaţi-ne: tehnic@juridice.ro

Newsletter JURIDICE.ro


Social Media JURIDICE.roSubscribe
Notify of
1 Comment
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


Secţiuni          Noutăţi     Interviuri     Comunicate profesionişti        Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie         Arii de practică          Note de studiu     Studii