« Newsletter
Flux noutăţi
SelectedVideoArticole autoriJurisprudenţăNoutăţi legislativeAnunţuriEnglishInternaţionalJURIDICE.ro

Curtea de Apel Brasov. Bilant 2009
12.02.2010 | JURIDICE.ro

JURIDICE - In Law We Trust

Comunicat Curtea de Apel Brasov: „În data de 12 februarie 2010, ora 12.00, s-a desfăşurat la sediul Curţii de Apel Braşov o întrunire a reprezentanţilor magistraţilor din cadrul acestei instanţe precum şi al instanţelor din subordine, având ca scop prezentarea Bilanţului Curţii de Apel Braşov pentru anul 2009, întâlnire la care au participat şi reprezentanţi ai Consiliului Superior al Magistraturii, d-nii Anton Pandrea – Preşedintele Secţiei Penale a Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie – şi Gheorghe Groza – Preşedintele Curţii de apel Oradea.

Bilanţul activităţii Curţii de Apel Braşov a fost prezentat de d-na Preşedinte Mirena Radu, care a expus activitatea magistraţilor din cadrul instanţei şi a personalului auxiliar din cadrul acesteia.

Discuţiile s-au axat în principal pe activitatea instanţei desfăşurată pe durata întregului an 2009, însă au fost atinse şi puncte de interes actual, precum modificările propuse pentru codurile de procedură civilă şi penală, situaţia posturilor vacante şi a necesarului de personal din justiţie şi problemele cauzate de deficitul financiar al instanţelor din ţară, precum şi despre evoluţia în timp a legilor.

Purtător de cuvânt,

Judecător Constantin Epure

PLATINUM+
PLATINUM Signature       

PLATINUM  ACADEMIC

GOLD                                

VIDEO STANDARD
Aflaţi mai mult despre , , , , , ,

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. Vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici.
JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului.

Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!
Încurajăm utilizarea RNPM - Registrul Naţional de Publicitate Mobiliară

Securitatea electronică este importantă pentru avocaţi
 Mesaj de conştientizare susţinut de FORTINET
JURIDICE utilizează şi recomandă SmartBill

Lex Discipulo Laus

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.