Codul muncii PRO

Site-ul www.CodulMuncii.ro conţine o bază de date online care colectează opiniile exprimate în doctrină şi jurisprudenţă cu privire la Codul muncii, la nivel de articol, sub forma de adnotari.

Este singurul site de acest fel din România.

Ideile esenţiale ale autorilor şi judecătorilor sunt extrase şi ordonate tematic, iar organizarea materiei permite să se observe cu usurinţă dacă o anumită opinie este împărtăşită de majoritatea autorilor sau este o opinie izolată.

În controverse înfăţisează opiniile pro şi contra.

Exemple: 68 adnotari pentru concedierea pentru motive obiective, 36 adnotari pentru continutul deciziei de concediere, 27 adnotari pentru termenele de prescriptie extinctiva. Site-ul este actualizat in permanenta, astfel incat numarul de adnotari variaza de la o saptamana la alta. Pentru a afla la ce numar de adnotari de jurisprudenta si doctrina a ajuns CodulMuncii.ro astazi click aici).

Permite identificarea sursei primare a informaţiilor.

Informaţiile pot fi accesate de oriunde, oricând, online.

Noutăţi | Căutare | Căutare avansată | Întrebări frecvente

Codul muncii PROwww.CodulMuncii.ro – este un serviciu profesional pentru specialisti. Utilizatorii JURIDICE.ro beneficiaza de o oferta speciala: doua (2) luni de acces gratuit, odata cu validarea abonamentului pentru un an.

Subscribe
Notify of

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all commentsSecţiuni        Selected     Noutăţi     Interviuri        Arii de practică        Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie        Cariere     Evenimente     Profesionişti