Condiții de publicare

* Ultima actualizare a acestei pagini: 19 iunie 2023

Vă invităm să publicaţi şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Ne bucurăm să aducem gândurile dumneavoastră la cunoştinţa comunităţii juridice şi publicului larg. Apreciem generozitatea dumneavoastră de a împărtăşi idei valoroase. Vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteţi citi aici, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal, condițiile de publicare, pe care le puteți citi în paragrafele următoare, şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

1. JURIDICE este o platformă de exprimare a opiniilor. Este o platformă care reflectă lumea în care trăim, cu bune și rele. Publicarea este gratuită și discreționară. Publicăm şi opinii cu care nu suntem de acord. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului transmis de autor.

2. Dacă sunteţi jurist sau aveți experiență relevantă în domeniul juridic, dacă aveţi de spus ceva interesant sau util pentru comunitatea JURIDICE, vom fi bucuroși să scrieți. Vă rugăm să ne transmiteți materialul la adresa de e-mail redactie@juridice.ro. Vă rugăm să ne scrieți doar după ce consultați politica de confidențialitate.

21. Publicarea articolelor științifice, studii și note de studiu, se face în Revista de Note și Studii Juridice (RNSJ). Publicarea în RNSJ (ISSN 2066-0944) este gratuită. RNSJ este o revistă online de circulație națională acreditată INPPA prin Hotărârea nr. 17 din 30 aprilie 2009.

22. Pentru preluarea informărilor profesionale, prelucrarea lor și integrarea în context, precum și pentru comunicate, vă rugăm să consultați pagina Comunicare.

23. Pentru anunțuri de recrutare, vă rugăm să consultați pagina Publicare anunțuri de recrutare.

24. Pentru anunțuri cu privire la evenimente, vă rugăm să consultați pagina Publicare anuțuri evenimente.

3. Materialele propuse spre publicare trebuie să fie originale și să respecte politica editorială. Publicarea materialelor se face în urma validării lor de către un editor. Vă reamintim importanța condițiilor de utilizare și vă rugăm să le recitiți de fiecare dată când publicați. Înainte de a ne scrie, vă rugăm să citiți cu atenție explicațiile cu privire la protecția datelor cu caracter personal.

4. Pentru a publica articole pe JURIDICE trebuie să folosiţi întotdeauna numele dumneavoastră real. Autorii sunt evidențiați în pagină personală dedicată. Vă rugăm ca, împreună cu materialul pentru publicare, să ne transmiteți și o prezentare personală (CV simplificat), pentru a construi pagina dumneavoastră de autor. Puteţi să alăturaţi semnăturii dumneavoastră o menţiune cu privire la apartenenţa organizaţională. Nu considerăm că aveţi ca obiectiv să faceţi reclamă organizaţiei. Credem că este normal ca organizaţia din care faceţi parte să se promoveze prin oamenii săi și că organizaţia nu are nimic împotrivă să devoalaţi apartenenţa dumneavoastră.

5. Pentru marea majoritate a articolelor publicate este deschisă opțiunea de a le comenta dar, întrucât JURIDICE este un spațiu al seriozității și moderației, nu puteţi folosi pseudonim pentru a comenta articole. Comentariile scrise de utilizatori despre care credem că folosesc un pseudonim sunt tratate cu multă atenţie, pentru a fi moderate. Descurajăm publicarea de comentarii cu caracter defăimător.

6. Publicarea pe JURIDICE are semnificaţia acordării permisiunii de publicare online pe JURIDICE a textelor, fără limitare în timp, gratuit. Publicarea se va face doar online, nu şi pe suport de hârtie, pe CD sau alt suport informatic. Publicarea nu este condiţionată băneşte în niciun fel. Noi ne străduim să promovăm persoana dumneavoastră, în calitate de profesionist care se manifestă în spaţiul comunităţii profesionale, precum şi mesajele dumneavoastră care contribuie la consolidarea unui climat de civilizaţie în cadrul comunităţii prin evidenţierea unor valori cum sunt cunoaşterea, seriozitatea şi moderaţia.

7. JURIDICE nu republică articole științifice care au fost deja difuzate.

8. Republicarea articolelor științifice publicate pe JURIDICE este interzisă fără indicarea sursei.

9. Din pricină că publicarea pe JURIDICE se face într-o anumită succesiune a textelor, atrage comentarii şi link-uri de pe alte site-uri, trebuie să fiţi de acord cu noi că ştergerea materialelor dumneavoastră ar destabiliza întreaga ţesătură de articole şi link-uri şi ar fi de natură să aducă prejudicii altor utilizatori, astfel încât vom şterge materialele doar când legea ne impune.

Echipa JURIDICE

Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments


Secţiuni          Noutăţi                                                                                                                          Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie         Arii de practică
 

© 2003-2023  J  JURIDICE.ro
Despre noi  Secţiuni  Servicii  Contact
Privacy  Politica  Utilizare  Publicare  Parteneri