Condiții de publicare

* ultima actualizare a acestei pagini: 29 septembrie 2020

1. JURIDICE este o platformă de exprimare a opiniilor. Este o platformă care reflectă lumea în care trăim, cu bune și rele. Publicarea este gratuită și discreționară. Publicăm şi opinii cu care nu suntem de acord. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului.

2. Dacă sunteţi jurist sau aveți experiență relevantă în domeniul juridic, dacă aveţi de spus ceva interesant sau util pentru comunitatea JURIDICE, vom fi bucuroși să scrieți. Vă rugăm sa ne transmiteți materialul la adresa de e-mail redactie@juridice.ro.

3. Materialele propuse spre publicare trebuie să fie originale și să respecte politica editorială. Publicarea materialelor se face în urma validării lor de către un editor. Vă reamintim importanța condițiilor de utilizare și vă rugăm să le recitiți de fiecare dată când publicați. Înainte de a ne scrie, vă rugăm să citiți cu atenție explicațiile cu privire la protecția datelor cu caracter personal.

4. Pentru a publica articole pe JURIDICE trebuie să folosiţi întotdeauna numele dumneavoastră real. Autorii sunt evidențiați în pagină personală dedicată. Vă rugăm ca, împreună cu materialul pentru publicare, să ne transmiteți și o prezentare personală (CV simplificat), pentru a construi pagina dumneavoastră de autor. Puteţi să alăturaţi semnăturii dumneavoastră o menţiune cu privire la apartenenţa organizaţională. Nu considerăm că aveţi ca obiectiv să faceţi reclamă organizaţiei. Credem că este normal ca organizaţia din care faceţi parte să se promoveze prin oamenii săi și că organizaţia nu are nimic împotrivă să devoalaţi apartenenţa dumneavoastră.

5. Pentru marea majoritate a articolelor publicate este deschisă opțiunea de a le comenta dar, întrucât JURIDICE este un spațiu al seriozității și moderației, nu puteţi folosi pseudonim pentru a comenta articole. Comentariile scrise de utilizatori despre care credem că folosesc un pseudonim sunt tratate cu multă atenţie, pentru a fi moderate. Descurajăm publicarea de comentarii cu caracter defăimător.

6. Publicarea pe JURIDICE are semnificaţia acordării permisiunii de publicare online pe JURIDICE a textelor, fără limitare în timp, gratuit. Publicarea se va face doar online, nu şi pe suport de hârtie, pe CD sau alt suport informatic. Publicarea nu este condiţionată băneşte în niciun fel. Noi ne străduim să promovăm persoana dumneavoastră, în calitate de profesionist care se manifestă în spaţiul comunităţii profesionale, precum şi mesajele dumneavoastră care contribuie la consolidarea unui climat de civilizaţie în cadrul comunităţii prin evidenţierea unor valori cum sunt cunoaşterea, seriozitatea şi moderaţia.

7. Republicarea și reproducerea textelor publicate pe JURIDICE sunt interzise.

8. JURIDICE nu republică articole științifice care au fost deja difuzate.

9. Din pricină că publicarea pe JURIDICE se face într-o anumită succesiune a textelor, atrage comentarii şi link-uri de pe alte site-uri, trebuie să fiţi de acord cu noi că ştergerea materialelor dumneavoastră ar destabiliza întreaga ţesătură de articole şi link-uri şi ar fi de natură să aducă prejudicii altor utilizatori, astfel încât vom şterge materialele doar când legea ne impune.

* Publicarea în RNSJ (ISSN 2066-0944) este gratuită. RNSJ este o revistă online de circulație națională acreditată INPPA prin Hotărârea nr. 17 din 30 aprilie 2009.

Echipa JURIDICE

Până acum a fost scris un singur comentariu cu privire la articolul “Condiții de publicare”

  1. Ioan PITICAR spune:

    Si la stabilirea pensiilor militare, este aceeasi brambureala. Mai ales ca sunt legate de sode in plata incorect stabilite. Totul este comandat politic. Adica hotie politizata. Nu sunt greseli intamplatoare.
    ERARRE HUMANUM EST SEDPERSEVERARE…

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.