Secţiuni » Arii de practică
BusinessAchiziţii publiceAfaceri transfrontaliereAsigurăriBankingConcurenţăConstrucţiiCorporateComercialCyberlawEnergieFiscalitateFuziuni & AchiziţiiGamblingHealth & PharmaInfrastructurăInsolvenţăMedia & publicitatePiaţa de capitalProprietate intelectualăTelecomTransporturi
ProtectiveData protectionDreptul familieiDreptul munciiDreptul sportuluiProtecţia consumatorilorProtecţia mediului
LitigationArbitrajContencios administrativContravenţiiDrept penalMediereProcedură civilăRecuperare creanţe
Materii principale: CyberlawDreptul Uniunii EuropeneDrept constituţionalDrept civilProcedură civilăDrept penalDreptul muncii
Data protection
DezbateriConferinţeToate evenimenteleCărţiProfesionişti

Powered by SĂVESCU & ASOCIAŢII
SAVESCU & ASOCIATII
 

Rezumat al Avizului Autorității Europene pentru Protecția Datelor privind începerea negocierilor pentru un nou parteneriat cu Regatul Unit
03.07.2020 | Elena ALBU


16 iulie 2020: Covid fără mască – Probleme și soluții legale privind criza Covid-19 [conf.]
01.07.2020 | JURIDICE.ro

Norvegia. O aplicație de monitorizare a răspândirii COVID-19, suspendată după un avertisment al autorității de supraveghere
29.06.2020 | JURIDICE.ro

Belgia. O asociație a fost amendată cu 1000 de euro pentru încălcarea GDPR
29.06.2020 | JURIDICE.ro

Prelucrările de date cu caracter personal în perioada pandemiei COVID 19 / 30 iunie 2020, Online
26.06.2020 | Irina RÎMARU

Particularități legate de prelucrarea seturilor mixte de date (cu sau fără caracter personal)
26.06.2020 | Oana CHIOSEA

A treizeci și doua Plenară a Comitetului European pentru Protecția Datelor
25.06.2020 | JURIDICE.ro

Comisia Europeană. Raport privind punerea în aplicare a GDPR
25.06.2020 | JURIDICE.ro

Abonare gratuită la newsletter-ul JURIDICE.ro
JURIDICE.ro

Suedia. O asociație de proprietari, amendată pentru încălcarea GDPR
22.06.2020 | JURIDICE.ro

Franța. Amenda de 50 milioane EURO împotriva Google pentru încălcarea GDPR, menținută de instanță
22.06.2020 | JURIDICE.ro

JURIDICE.ro şi Revista Dreptul au creat JURIDICE ACADEMIC
✓ Acces la toate înregistrările video JURIDICE.ro
✓ Participare fără taxă la orice eveniment JURIDICE.ro
✓ Abonament şi acces la arhiva Revistei Dreptul

ANSPDCP. Enel Eergie Muntenia SA, sancționat pentru încălcarea GDPR
19.06.2020 | JURIDICE.ro

Derogările aplicabile în contextul transferurilor de date cu caracter personal către țări terțe sau organizații internaționale
18.06.2020 | Anca STÎNGA

MEC. Rezultatele elevilor de la examenele naționale vor fi publicate cu anonimizarea numelui/prenumelui
17.06.2020 | JURIDICE.ro

Belgia. Un candidat la alegerile locale, amendat pentru încălcarea GDPR
15.06.2020 | JURIDICE.ro

ANSPDCP. Compania Telekom Romania, sancționată pentru încălcarea GDPR
12.06.2020 | JURIDICE.ro

ANSPDCP. Compania Estee Lauder a fost sancționată pentru încălcarea GDPR
11.06.2020 | JURIDICE.ro

Evaluarea regulilor cu privire la protecția datelor privind sănătatea în lumina GDPR. Prof. univ. dr. Daniel-Mihail Șandru, expertul din partea României în EUHealthSupport
10.06.2020 | JURIDICE.ro

Finlanda. O companie de taxi, amendată cu 72.000 de euro pentru încălcarea GDPR
08.06.2020 | JURIDICE.ro

Judecătoria Sectorului 2 București. Ștergerea datelor cu caracter personal de la Biroul de Credit
08.06.2020 | JURIDICE.ro

Finlanda. Trei companii au fost amendate pentru încălcarea GDPR
01.06.2020 | JURIDICE.ro

Cine sunt membrii JURIDICE PLATINUM
JURIDICE.ro

Renunțăm sau nu la măsurarea temperaturii clienților la intrarea în spațiile comerciale?
01.06.2020 | Daniela-Irina CIREAȘĂ

Termoscanarea – proces decizional automatizat în sensul Legii nr. 190/2018, consimțământul fiind necesar
29.05.2020 | Ruxandra SAVA

11 iunie 2020: Protecția informațiilor sensibile în activitatea avocaților [praxis]
27.05.2020 | JURIDICE.ro

ANSPDCP. Împlinirea a 2 ani de aplicare a GDPR / 25 mai 2020
25.05.2020 | JURIDICE.ro

De ce măsurarea temperaturii cu termometrul noncontact pe perioada stării de alerta, nu încalcă normele GDPR
22.05.2020 | Sabin Alexandru TACLIT

Rolul Comitetului European pentru Protecția Datelor explicat într-un videoclip
22.05.2020 | JURIDICE.ro

Danemarca. Încălcarea dreptului de acces la datele cu caracter personal de către o companie de recrutare
21.05.2020 | JURIDICE.ro

Răspunderea comitentului pentru prepus în cazul nerespectării legislației din materia protecției datelor personale
20.05.2020 | Mihai IONIȚĂ, Irina DUMEA

ANSPDCP. Concurs online de desene pentru copii cu vârsta de până la 14 ani
20.05.2020 | JURIDICE.ro

VIDEO
20 mai 2020: Protecția datelor cu caracter personal și legea penală [dezb.]
20.05.2020 | JURIDICE.ro

Zeci de anunţuri de angajare pentru jurişti
JURIDICE.ro

Protecția datelor cu caracter personal în Uniunea Europeană
20.05.2020 | Anca-Teodora HRIȚCU | 1 comentariu

Prelucrarea datelor personale privind sănătatea după declararea pandemiei COVID-19
19.05.2020 | Cristinel GROSU

Cele trei paradoxuri ale Big Data. The Three Paradoxes Of Big Data de Neil M. Richards și Jonathan H. King
19.05.2020 | Adelina BĂLAN

Garanțiile prelucrării datelor genetice în anchete penale, în absența consimțământului persoanei anchetate – Cauza Dragan Petrović v. Serbia, CEDO, aprilie 2020
18.05.2020 | Andreea MICU, Angelica-Georgiana ALECU

Suedia. Amendă în valoare de 11.000 de euro pentru încălcarea GDPR
15.05.2020 | JURIDICE.ro

Prelucrarea datelor privind sănătatea în contextul Covid-19: România și Republica Moldova comparativ cu alte state europene
14.05.2020 | Daniel VINEREAN, Silvia GROSU

SUA. Datele personale ale unor artiști cunoscuți, sustrase în urma unui atac cibernetic asupra firmei de avocatură Grubman Shire Meiselas & Sacks
14.05.2020 | JURIDICE.ro

O lume fără avocați și drepturile SupraOmului
06.05.2020 | Silvia USCOV

ANSPDCP. Banca Comercială Română, amendată pentru încălcarea GDPR
05.05.2020 | JURIDICE.ro

Munca de acasă fără laptop de serviciu – o scurtă perspectivă a protecției datelor cu caracter personal
04.05.2020 | Silvia AXINESCU, Iulia ANTONIE

Peste 2400 de înscrieri pe profesionisti.juridice.ro
JURIDICE.ro

Suedia. Centrul Național de Servicii Guvernamentale, amendat pentru încălcarea GDPR
01.05.2020 | JURIDICE.ro

Citatul zilei: Supravegherea își afirmă controlul asupra libertății de conștiință și sociale profitând de predilecțiile omenești pentru conformitate și frică
01.05.2020 | Mihaela MAZILU-BABEL

Normele interne referitoare la restricționarea anumitor drepturi ale persoanelor vizate în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal în cadrul activităților desfășurate de Oficiul OAREC
29.04.2020 | Elena ALBU

Comisia Europeană. Adoptarea unui nou pachet bancar care va facilita acordarea de împrumuturi bancare gospodăriilor și întreprinderilor
29.04.2020 | JURIDICE.ro

Normele interne referitoare la restricționarea anumitor drepturi ale persoanelor vizate în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal în cadrul funcționării Agenției Uniunii Europene pentru Cooperarea Autorităților de Reglementare din Domeniul Energiei
29.04.2020 | Elena ALBU

Dreptul la viață privată – de la drept la sursă de monetizare
29.04.2020 | Silvia USCOV

Evenimente juridice programate 26 aprilie 2020
26.04.2020 | JURIDICE.ro

A douăzeci și una Plenară a Comitetului European pentru Protecția Datelor
24.04.2020 | JURIDICE.ro

De la începuturi a fost digitalizarea
24.04.2020 | Silvia USCOV

Contact tracing apps – salvare de COVID-19 sau preambulul unei supravegheri orwelliene?
24.04.2020 | Angelica-Georgiana ALECU