« Secţiuni « Arii de practică « BusinessProtectiveLitigation
Data protection
DezbateriConferinţeToate evenimenteleCărţiProfesionişti

Powered by SĂVESCU & ASOCIAŢII

Monica Iancu și Lucian Bondoc au participat în data de 26 mai la Conferința Data Protection Romania organizată de Societatea de Științe Juridice
27.05.2022 | JURIDICE.ro

Islanda. Harpa Concert Hall a fost sancționată pentru colectarea CNP-ului la achiziționarea electronică a biletelor
25.05.2022 | JURIDICE.ro

Av. Lucian Bondoc: ”Unele aspecte privind DPO raportat la cyber security în România” Temă pregătită pentru Data Protection Romania. DPO Lives / 26 mai 2022
25.05.2022 | JURIDICE.ro

Av. Monica Iancu: ”Bune practici din perspectiva legislației privind protecția datelor pentru interfețele mobile și platformele online” Temă pregătită pentru Data Protection Romania. DPO Lives / 26 mai 2022
25.05.2022 | JURIDICE.ro


EVERSHEDS SUTHERLAND ROMANIA is looking for lawyers act BOTEZATU ESTRADE PARTNERS is looking for a lawyer | Energy & Competition VOINESCU LAWYERS recruits lawyers CHIUARIU & ASOCIAȚII is recruiting an attorney-at-law | Litigation ZAMFIRESCU RACOŢI VASILE & PARTNERS recrutează avocat definitiv | Litigii VOICU & FILIPESCU is looking for junior and mid-level business lawyers VASS Lawyers is looking for lawyers ANTICO & PARTNERS recrutează avocat definitiv | Consultanţă SCHOENHERR & ASOCIAȚII is looking for an associate | Employment VOLCIUC • IONESCU is looking for associates bpv GRIGORESCU ȘTEFĂNICĂ recrutează avocat | Dreptul muncii BĂNCILĂ, DIACONU și ASOCIAȚII recrutează avocați definitivi | Consultanță JGV & ASOCIAŢII recrutează avocat stagiar SCHOENHERR & ASOCIAȚII is looking for an attorney at law | Criminal law JTI is looking for a specialist | Contract and corporate law NEACȘU & ASOCIAȚII recrutează avocaţi POPESCU & ASOCIAŢII recrutează avocaţi | Consultanţă BONDOC & ASOCIAȚII is looking for a senior lawyer | Regulatory KINSTELLAR is looking for a lawyer | Employment STOIAN PARTNERS recrutează avocați definitivi BĂICULESCU & ASOCIAȚII is looking for junior lawyers | White collar crime & compliance COJOCARU & ASOCIAȚII recrutează avocat KINSTELLAR is looking for lawyers | M&A & Corporate GRIGORESCU CRISTIANA & ASSOCIATES recrutează avocat | Consultanţă MAN & PARASCHIV recrutează avocaţi definitivi GIURGIU & ASOCIAŢII recrutează paralegal / avocat stagiar TONCESCU & ASOCIAȚII – KPMG Legal is seeking a Senior Associate | Technology, IP & Data privacy TONCESCU & ASOCIAȚII – KPMG Legal is seeking an Associate | Technology, IP & Data privacy DOMOKOS PARTNERS is recruiting a lawyer | Dispute resolution GUNE & ASOCIAŢII recrutează avocat definitiv ŢUCA ZBÂRCEA & ASOCIAŢII is looking for junior lawyers VERNON | DAVID is looking for new law associates KINSTELLAR is looking for a lawyer | Real estate ONV LAW recrutează avocat stagiar | Drept administrativ ONV LAW recrutează avocat definitiv | Drept administrativ GHERGULESCU LAW OFFICE recrutează avocat definitiv | Litigii STAN ELISABETA LAW OFFICE recrutează avocat stagiar TONCESCU & ASOCIAȚII – KPMG Legal is seeking a Managing Associate | Technology, IP & Data privacy GHERASIM ANDREI-GHEORGHE recrutează avocați LUŢU & ASOCIAŢII recrutează avocaţi NNDKP is recruiting lawyer | Corporate, M&A NNDKP is recruiting lawyer | Data protection HAȘOTTI MÎNERAN ȘERB & ASOCIAȚII recrutează avocat stagiar CARGUS recrutează asistent(ă) juridic(ă) D&B DAVID şi BAIAS recrutează avocați stagiari | Litigii GRIGORESCU CRISTIANA & ASSOCIATES recrutează avocat definitiv | Consultanţă DELI & ASOCIAȚII recrutează avocat | Litigii BULBOACĂ & ASOCIAŢII is looking for a senior lawyer | Litigation BULBOACĂ & ASOCIAŢII is looking for a senior lawyer | Banking & Finance TURCU & TURCU recrutează avocat definitiv SÎRBU & VORNICU LAW is hiring a junior/ associate lawyer | Construction & Litigation BARBU & ASOCIAȚII recrutează avocat stagiar ALMAJ, IORDACHE is looking for a junior lawyer NOWIUM LEGAL recrutează avocați MUȘETESCU & ASSOCIATES recrutează asistent manager SIMION & BACIU is looking for an associate | Consumer Protection & Advertising SIMION & BACIU is looking for an associate | Corporate, M&A TUDOSE, GHEORGHE & ASOCIAŢII îşi măreşte echipa PAVEL, BERBECARIU & ASOCIAȚII recrutează avocați PLĂCINTESCU RITI & ASOCIAȚII recrutează avocat definitiv VERJEL TĂNASĂ & ASOCIAȚII recrutează avocat definitiv | Litigii PAULOPOL ATTORNEYS & COUNSELORS recrutează avocat DALINA IOANA TERZI recrutează avocat stagiar LTJ & PARTNERS recrutează avocat stagiar LUCA MIHAI CĂTĂLIN recrutează avocați AVRAM, AVRAM & STROE recrutează avocat stagiar / paralegal CABINET DE AVOCAT recrutează personal secretariat
Cariere juridice
Cariere juridice

Publicaţi aici!

ANSPDCP. Sinteza primelor patru luni ale anului 2022
25.05.2022 | JURIDICE.ro

Ungaria. Budapest Bank a fost sancționată pentru prelucrarea stării emoționale a clienților cu ajutorul AI
24.05.2022 | JURIDICE.ro

ANSPDCP. Operator sancționat cu 5.000 euro pentru că a aruncat la coșul de gunoi documente care conțineau date cu caracter personal
24.05.2022 | JURIDICE.ro

Datele medicale istorice – o comoară sau o piatră de moară pentru furnizorii de servicii medicale?
24.05.2022 | Anda ROJANSCHI, Romana PETRE, Daniel VINEREAN


Publicaţi aici!

Amendă în cuantum de 100.000 euro pentru încălcarea GDPR. Concedierea salariatului vinovat, ca parte a măsurilor de diminuare a gravității faptei
24.05.2022 | Paula-Alina LUPU

ANSPDCP. Operator sancționat cu 5.000 euro pentru dezvăluirea datelor personale
19.05.2022 | JURIDICE.ro

ANSPDCP. Operator sancționat cu 1.500 euro pentru monitorizarea excesivă a salariaților în sala de mese și spațiile destinate fumatului
17.05.2022 | JURIDICE.ro

Top 5 greșeli în implementarea GDPR
17.05.2022 | Andrei SĂVESCU

Norme ref. restricționarea anumitor drepturi ale persoanelor vizate în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal
16.05.2022 | Elena ALBU


Evenimente juridice
Evenimente juridice

Publicaţi aici!

Olanda. Ministerul Afacerilor Externe a încălcat GDPR în procesul de eliberare a vizelor
16.05.2022 | JURIDICE.ro

ANSPDCP. Operator sancționat cu 1.000 euro pentru publicarea pe Facebook a unor imagini aparținând sistemului de supraveghere video instalat într-o stație de alimentare cu carburant
13.05.2022 | JURIDICE.ro

Marius Dumitrescu: Impactul crizei sanitare și a conflictelor armate asupra domeniului protecției datelor cu caracter personal. Digitalizarea colaborativă și responsabilă, un deziderat?” Temă pregătită pentru Data Protection Romania. DPO Lives / 26 mai 2022
12.05.2022 | Adriana URSACHI

CCBE. Lansarea unui ghid privind utilizarea inteligenței artificiale de către avocați. UPDATE: Ghidul
10.05.2022 | JURIDICE.ro

Franța. Operator sancționat cu 1.5 mil. euro pentru încălcarea securității datelor a 500.000 de pacienți
09.05.2022 | JURIDICE.ro


FORTINET
SMARTBILL

JURIDICE CORPORATE

ANSPDCP. Acțiuni destinate creșterii gradului de conștientizare a publicului larg în ceea ce privește noile reguli de asigurare a protecției datelor cu caracter personal
09.05.2022 | JURIDICE.ro

Law & Order in the Metaverse
09.05.2022 | Roxana PISTOLEA

Av. Andrei Stoica: Cookies – pe cale de dispariție? Temă pregătită pentru Data Protection Romania. DPO Lives / 26 mai 2022
06.05.2022 | Adriana URSACHI

ANSPDCP. Operator sancționat cu 4.000 euro întrucât a instalat camere audio-video în birourile angajaților
04.05.2022 | JURIDICE.ro

ANSPDCP. Operator sancționat cu 4.000 euro întrucât nu a răspuns solicitărilor autorității de supraveghere
03.05.2022 | JURIDICE.ro


Porsche
PORTALEX

JURIDICE CORPORATE

Av. Ciprian Timofte: Mesaje funcționale la limita marketingului. Sau vice-versa? Temă pregătită pentru Data Protection Romania. DPO Lives / 26 mai 2022
02.05.2022 | JURIDICE.ro

Mihai Petru: Considerente privind importanța identificării/alegerii temeiului legal de prelucrare a datelor cu caracter personal. Temă pregătită pentru Data Protection Romania. DPO Lives / 26 mai 2022
01.05.2022 | JURIDICE.ro

Atacuri cibernetice asupra site-urilor Guvernului, Ministerului Apărării, Poliției de Frontieră și CFR. UPDATE: Grupul de hackeri Killnet a revendicat atacul
29.04.2022 | JURIDICE.ro

Impactul tehnologiilor emergente asupra datelor cu caracter personal și posibile soluții de reducere a riscurilor
29.04.2022 | Daniel VINEREAN, Andrei NICULESCU

Anca Vasilescu: Rolul DPO in privacy by design; cine stabilește regulile unui joc corect?. Temă pregătită pentru Data Protection Romania. DPO Lives / 26 mai 2022
29.04.2022 | JURIDICE.ro


ALPHA BANK

JURIDICE CORPORATE

CJUE. C-319/20, Meta Platforms Ireland. Asociațiile de protecție a consumatorilor pot exercita acțiuni în reprezentare împotriva unor atingeri aduse protecției datelor cu caracter personal
28.04.2022 | JURIDICE.ro

Și persoanele vizate se împușcă, nu-i așa? Despre drepturile operatorilor în confruntarea cu persoanele vizate
27.04.2022 | Andrei SĂVESCU

Belgia. Două aeroporturi au fost amendate pentru verificarea temperaturii pasagerilor
22.04.2022 | JURIDICE.ro

Autoritatea Europeană pentru Protecția Datelor. Raport anual 2021
21.04.2022 | JURIDICE.ro

ANSPDCP. Operator sancționat cu 1.000 euro întrucât nu a șters un cont de utilizator
19.04.2022 | JURIDICE.ro


Romanian Lawyers Week
Juristi

JURIDICE CORPORATE

Autoritățile de supraveghere europene au aplicat amenzi uriașe pentru gestionarea incorectă a datelor prin modulele cookie. Cum pot fi evitate?
19.04.2022 | Daniel VINEREAN

Concedierea salariatului care a făcut publică corespondența cu un client, urmată de sancționarea unității pentru încălcarea GDPR. În ce context este legală convocarea în termen scurt pentru cercetarea disciplinară?
19.04.2022 | Paula-Alina LUPU

Cristina Năstase: Importanța în practică a rolului de DPO. Temă pregătită pentru Data Protection Romania. DPO Lives / 26 mai 2022
19.04.2022 | JURIDICE.ro

Av. Flavius Florea: Implicații ale condiției de independență a responsabilului cu protecția datelor. Temă pregătită pentru Data Protection Romania. DPO Lives / 26 mai 2022
18.04.2022 | JURIDICE.ro

Claudiu Istrate: Confidențialitate şi Protecția Datelor în era Digitalizării. Temă pregătită pentru Data Protection Romania. DPO Lives / 26 mai 2022
17.04.2022 | JURIDICE.ro


JURIDICE CORPORATE
JURIDICE MEMBERSHIP

Interviuri Dezbateri Profesionişti

Adina Câmpeanu: Provocări ale instruirii și verificării cunoștințelor angajaților în domeniul prelucrării și protecției datelor personale. Temă pregătită pentru Data Protection Romania. DPO Lives / 26 mai 2022
16.04.2022 | JURIDICE.ro

Excepție de neconstituţionalitate respinsă ref. art. 12 alin. 1 lit. d) din Legea nr. 544/2001 privind liberul acces la informaţiile de interes public (exceptarea de la accesul public a datelor personale)
15.04.2022 | JURIDICE.ro

Adriana Neagu: Ce ne rezervă viitorul?. Temă pregătită pentru Data Protection Romania. DPO Lives / 26 mai 2022
15.04.2022 | JURIDICE.ro

ANSPDCP. Operator sancționat cu 100.000 EURO pentru dezvăluirea în spațiul public a declarației ref. modul în care clientul intenționa să utilizeze o anumită sumă de bani. UPDATE: Curtea de Apel Cluj confirmă sancțiunea
14.04.2022 | JURIDICE.ro

Ioana Paduraru: Rolul și scopul responsabilului cu protecția datelor în cadrul organizației. Temă pregătită pentru Data Protection Romania. DPO Lives / 26 mai 2022
14.04.2022 | JURIDICE.ro


Codul muncii
JURIDICE pentru studenti

JURIDICE CORPORATE

Av. Carmen Hubert: Aspecte teoretice și practice privind aplicarea regimului sancționator stabilit de Regulamentul General privind Protecția Datelor în România. Orientări jurisprudențiale în această materie. Temă pregătită pentru Data Protection Romania. DPO Lives / 26 mai 2022
13.04.2022 | JURIDICE.ro

Dr. Irina Alexe: Necesitatea pregătirii transdisciplinare a DPO. Temă pregătită pentru Data Protection Romania. DPO Lives / 26 mai 2022
12.04.2022 | JURIDICE.ro

Hotărârea Senatului ref. propunerea de modificare a Directivei privind cadrul pentru implementarea sistemelor de transport inteligente în domeniul transportului rutier
12.04.2022 | JURIDICE.ro

Alina Deiac: Acțiunile de conștientizare ca parte a sarcinilor DPO. Temă pregătită pentru Data Protection Romania. DPO Lives / 26 mai 2022
12.04.2022 | JURIDICE.ro

Rezumatul AEPD ref. propunerea de modificare a Directivei privind cadrul pentru implementarea sistemelor de transport inteligente în domeniul transportului rutier
11.04.2022 | JURIDICE.ro


VIDEO

Adrian Baciu: Consimțământul pentru prelucrarea datelor medicale în domeniul asigurărilor. Temă pregătită pentru Data Protection Romania. DPO Lives / 26 mai 2022
11.04.2022 | JURIDICE.ro

ANSPDCP. Asociație de proprietari amendată cu aproape 500 EUR pentru postarea pe grupul de Facebook al blocului de imagini cu o persoană fizică
08.04.2022 | JURIDICE.ro