Secţiuni » Arii de practică
BusinessAchiziţii publiceAfaceri transfrontaliereAsigurăriBankingConcurenţăConstrucţiiCorporateComercialCyberlawEnergieFiscalitateFuziuni & AchiziţiiGamblingHealth & PharmaInfrastructurăInsolvenţăMedia & publicitatePiaţa de capitalProprietate intelectualăTelecom
ProtectiveData protectionDreptul familieiDreptul munciiDreptul sportuluiProtecţia consumatorilorProtecţia mediului
LitigationArbitrajContencios administrativContravenţiiDrept penalMediereProcedură civilăRecuperare creanţe
Materii principale: CyberlawDreptul Uniunii EuropeneDrept constituţionalDrept civilProcedură civilăDrept penalDreptul muncii
Data protection
DezbateriConferinţeToate evenimenteleCărţiProfesionişti

Powered by SĂVESCU & ASOCIAŢII
SAVESCU & ASOCIATII
 

ANSPDCP. Noi amenzi pentru încălcarea GDPR
13.12.2019 | JURIDICE.ro

CJUE. C‑708/18. Legitimitatea prelucrării datelor cu caracter personal. Instalarea unui sistem de supraveghere video în părțile comune ale unui imobil cu destinație de locuință
11.12.2019 | JURIDICE.ro

Întrebare preliminară cu privire la efectul direct al unui alineat dintr-un articol din GDPR (printre altele)
09.12.2019 | Mihaela MAZILU-BABEL

A șaisprezecea Plenară a Comitetului European pentru Protecția Datelor
05.12.2019 | JURIDICE.ro

Germania. Spital din Renania-Palatinat, amendat cu 105.000 de euro pentru încălcarea GDPR
05.12.2019 | JURIDICE.ro

Wojciech Wiewiórowski va exercita temporar funcția de Responsabil pentru Protecția Datelor în Uniunea Europeană. UPDATE: Wojciech Wiewiórowsk, ales pentru un mandat de 5 ani
03.12.2019 | JURIDICE.ro

Inteligenţa artificială în instanțe
03.12.2019 | Claudiu DRĂGUȘIN

ANSPDCP. ING Bank, amendată cu 80.000 de euro pentru încălcarea GDPR. UPDATE: Poziția ING Bank
29.11.2019 | JURIDICE.ro

Abonare gratuită la newsletter-ul JURIDICE.ro
JURIDICE.ro

Înlocuirea anexei nr. 2 la Procedura de efectuare a investigațiilor aprobată prin Decizia privind aprobarea procedurii de efectuare a investigațiilor | Proiect
29.11.2019 | JURIDICE.ro

ANSPDCP. Tarom, amendat cu 20.000 de euro pentru încălcarea GDPR
29.11.2019 | JURIDICE.ro

JURIDICE.ro şi Revista Dreptul au creat JURIDICE ACADEMIC
✓ Acces la toate înregistrările video JURIDICE.ro
✓ Participare fără taxă la orice eveniment JURIDICE.ro
✓ Abonament şi acces la arhiva Revistei Dreptul

ANSPDCP. Royal President, amendat cu 2.500 de euro pentru încălcarea GDPR
29.11.2019 | JURIDICE.ro

Drepturile persoanei vizate în contextul prelucrării datelor cu caracter personal pot fi limitate în scopuri statistice
29.11.2019 | JURIDICE.ro

Germania. Mai multe platforme online nu respectă standardele GDPR
28.11.2019 | JURIDICE.ro

CJUE. C-136/17 GC. Interdicția privind prelucrarea anumitor categorii de date personale sensibile se aplică și operatorilor de motoare de căutare. UPDATE: Publicare în JOUE
27.11.2019 | JURIDICE.ro

ANSPDCP. Amendă 11.000 euro pentru FAN COURIER
25.11.2019 | JURIDICE.ro

Restricționarea anumitor drepturi ref. protecția datelor cu caracter personal de către Comitetul Unic de Rezoluție
25.11.2019 | JURIDICE.ro

ANSPDCP. BNP Paribas Personal Finance SA, sancționat pentru încălcarea GDPR
22.11.2019 | JURIDICE.ro

BEC. Responsabilitatea prelucrării datelor cu caracter personal aparţine formaţiunii politice
21.11.2019 | JURIDICE.ro

A cincisprezecea Plenară a Comitetului European pentru Protecția Datelor
21.11.2019 | JURIDICE.ro

TZA News. Protecția datelor / 18 noiembrie 2019
18.11.2019 | JURIDICE.ro

Cine sunt membrii JURIDICE PLATINUM
JURIDICE.ro

Evenimente juridice programate 17 noiembrie 2019
17.11.2019 | JURIDICE.ro

A treia ediție a Conferinței naționale cu tema ”Comunități virtuale în epoca GDPR”. Cum a fost
15.11.2019 | JURIDICE.ro

ANSPDCP. O nouă amendă aplicată operatorului Vodafone România
14.11.2019 | JURIDICE.ro | 1 comentariu

ANSPDCP. Reuniune cu tema Aplicarea GDPR de către ONG-uri
14.11.2019 | JURIDICE.ro

SUA. Google a colectat datele medicale a milioane de persoane
13.11.2019 | JURIDICE.ro

Despre vânzarea datelor personale fără consimțământul persoanelor vizate, dar cu respectarea GDPR
13.11.2019 | Andrei SĂVESCU

Evenimente juridice programate 10 noiembrie 2019
10.11.2019 | JURIDICE.ro

Citatul zilei: Afinitatea politică, date cu caracter personal și încălcarea GDPRului de către Poșta din Austria
09.11.2019 | Mihaela MAZILU-BABEL

Polonia. O nouă amendă pentru încălcarea GDPR
08.11.2019 | JURIDICE.ro

Folosirea unui cont de e-mail (G-mail, Yahoo) vs. protecția datelor cu caracter personal
04.11.2019 | Răzvan Nicolae POPESCU

Zeci de anunţuri de angajare pentru jurişti
JURIDICE.ro

Evenimente juridice programate 3 noiembrie 2019
03.11.2019 | JURIDICE.ro

Citatul zilei: În timpul ședinței din data de 4 și 5 iunie am întrebat avocații părților dacă ai lor clienți ar fi dorit să ne întrebe dacă să trimitem cauza la CJUE, și am primit răspunsuri negative
03.11.2019 | Mihaela MAZILU-BABEL

Polonia. Prima amendă aplicată unei entități publice pentru nerespectarea GDPR
01.11.2019 | JURIDICE.ro

Întrebare preliminară cu privire la consecințele hotărârii Digital Rights Ireland și alții. UPDATE: Hotărârea Marea Cameră și decizia finală
01.11.2019 | Mihaela MAZILU-BABEL, Adina MIHALACHE

Bulgaria la CEDO: cauza pendinte Ekimdzhiev și alții. Avocați care au clienți inclusiv pe rolul CEDO, legislația referitoare la supravegherea secretă a comunicațiilor și riscul abuzului(articolul 8 din Convenție)
31.10.2019 | Mihaela MAZILU-BABEL

Austria. Amendă în valoare de 18 mil. euro aplicată Serviciului Poștal pentru încălcarea GDPR
30.10.2019 | JURIDICE.ro

Întrebare preliminară cu privire la ne bis in idem și protecția datelor (suspendare procedură de către procuror, Interpol și notificarea roșie)
30.10.2019 | Mihaela MAZILU-BABEL

CSM. Informare ref. prelucrarea datelor cu caracter personal
29.10.2019 | JURIDICE.ro

Evenimente juridice programate 27 octombrie 2019
27.10.2019 | JURIDICE.ro

Respectăm GDPR în relațiile de muncă. Dar mai facem și business?
23.10.2019 | Diana GHINCULOV

Peste 2400 de înscrieri pe profesionisti.juridice.ro
JURIDICE.ro

ANSPDCP. Măsuri corective aplicate în perioada 1 iunie – 30 septembrie 2019
22.10.2019 | JURIDICE.ro

VIDEO
Protecția datelor personale în raporturile de muncă / 21 octombrie 2019 [dezb.]
22.10.2019 | JURIDICE.ro

TUE: posibilă divulgare nelegală de date cu un caracter personal de către Agenția pentru Drepturi Fundamentale a Uniunii Europene. UPDATE: Condamnarea FRA (5.000 euro daune)
21.10.2019 | Mihaela MAZILU-BABEL

Evenimente juridice programate 20 octombrie 2019
20.10.2019 | JURIDICE.ro

Protecția informațiilor sensibile în activitatea avocaților / 27 februarie 2020 [praxis]
19.10.2019 | JURIDICE.ro

CEDO: Lopez Ribalda și alții împotriva Spaniei. Monitorizarea video a salariaților în cazul existenței unor indicii temeinice nu încalcă art. 8 din Convenție
18.10.2019 | Alina GAJA

Comunicările comerciale pentru produse și servicii similare. Sau despre GDPR și ePrivacy, într-o relație de reguli și excepții aplicabile în marketingul direct
18.10.2019 | Alin POPESCU

Întrebare preliminară cu privire la accesul procurorului la date fără controlul prealabil al unui judecător (Marea Cameră)
17.10.2019 | Mihaela MAZILU-BABEL

ANSPDCP. O nouă amendă în aplicarea GDPR
15.10.2019 | JURIDICE.ro

Restricționarea unor drepturi în materie de prelucrare a datelor cu caracter personal în exercitarea altor atribuții decât cele judiciare ale CJUE
15.10.2019 | JURIDICE.ro