« Secţiuni « Arii de practică « BusinessProtectiveLitigation
Data protection
DezbateriConferinţeToate evenimenteleCărţiProfesionişti

Powered by SĂVESCU & ASOCIAŢII
SAVESCU & ASOCIATII
 

Baroul Cluj înființează postul de Data Protection Officer
26.10.2021 | JURIDICE.ro

Principii și recomandări pentru bune practici în recenziile și evaluările online ale consumatorilor | Proiect
25.10.2021 | JURIDICE.ro

ANSPDCP. Operator sancționat cu 5.000 euro pentru monitorizarea angajaților prin sisteme de supraveghere audio-video
21.10.2021 | JURIDICE.ro

CEPD. Orientări privind restricțiile drepturilor persoanelor vizate
21.10.2021 | JURIDICE.ro

CSM apreciază că nu se impune anonimizarea datelor cu caracter personal ale candidaţilor la concursurile de admitere la INM și magistratură
20.10.2021 | JURIDICE.ro

Artenie, Secrieru și Partenerii își mărește echipa cu doi Of Counsels, Anca Vătășoiu și Alexandru Gheorghe, extinzându-și astfel ariile de expertiză în dreptul muncii și GDPR și securitate cibernetică
20.10.2021 | JURIDICE.ro

CCR pendinte: art. 5 alin. (2) lit. f) din Legea nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date
19.10.2021 | Andrei Alexandru MARCU

Slovenia. Dreptul de a fi uitat nu se aplică datelor din registrul de botez întrucât prelucrarea se face exclusiv în scopuri de arhivare în interes public
18.10.2021 | JURIDICE.ro

Protecția datelor ca ”business as usual”
18.10.2021 | Anca VASILESCU

Ghidul practicienilor în insolvență referitor la protecția datelor cu caracter personal
14.10.2021 | JURIDICE.ro

Italia. Mustrare și amendă pentru expedierea de mesaje promoționale pe LinkedIn
13.10.2021 | JURIDICE.ro

Norvegia. Amendă de 500.000 EURO pentru transferul de date cu caracter personal în afara SEE
13.10.2021 | JURIDICE.ro

MES@GER – sistem de transfer digital securizat al corespondenței clasificate
12.10.2021 | JURIDICE.ro

Liga Studenților din Iași se opune introducerii certificatului verde în universități
11.10.2021 | JURIDICE.ro

PNSA advised Orange on the acquisition of a majority stake in Telekom Romania Communications
09.10.2021 | JURIDICE.ro

PNSA a asistat Orange cu privire la achiziția pachetului majoritar din acțiunile Telekom Romania Communications
09.10.2021 | JURIDICE.ro

Abonarea la newsletter-ul JURIDICE.ro este gratuită
JURIDICE.ro

Mustrare pentru prelucrarea ilegală a datelor cu caracter personal de către poliție
08.10.2021 | JURIDICE.ro

Rezoluția PE conținând recomandări adresate Comisiei privind regimul de răspundere civilă pentru inteligența artificială
08.10.2021 | JURIDICE.ro

Aprecieri cu privire la elementele de noutate aduse de propunerea de modificare a Regulamentul (UE) nr. 910/2014 (eIDAS) – eIDAS 2.0
08.10.2021 | Costin BURDUN

Expunerea pe Instagram – auxiliar al legii?
08.10.2021 | Cristina BLACIOTI

Avizul Autorității Europene pentru Protecția Datelor ref. propunerea de directivă privind creditele de consum
07.10.2021 | JURIDICE.ro

Opinia CEPD privind nivelul adecvat de protecție a datelor personale în Coreea de Sud
07.10.2021 | JURIDICE.ro

Welcome to the New Digital Era: Dataism, Narcisism și Neuroplasticitate (II)
07.10.2021 | Andreea Claudia PĂUN

Singapore testează doi roboți care monitorizează comportamentele sociale indezirabile
06.10.2021 | JURIDICE.ro

Confidențializare, anonimizare, secretizare și alte bazaconii
04.10.2021 | Alina ZORZOANĂ

10 noiembrie 2021: Datele personale în mers: Poștă și Curierat [dezb.]
01.10.2021 | JURIDICE.ro

În fiecare zi pe cariere.juridice.ro sunt active câteva zeci de anunţuri de angajare pentru jurişti
JURIDICE.ro

13 decembrie 2021: Daune morale pentru nerespectarea GDPR [dezb.]
01.10.2021 | JURIDICE.ro

TUE. T-528/20, Kočner/Europol. Tribunalul respinge acțiunea introdusă de M. Kočner împotriva Europol în contextul anchetei privind asasinarea jurnalistului J. Kuciak și a logodnicei acestuia
29.09.2021 | JURIDICE.ro

Proceduri de colectare a datelor biometrice pentru emiterea cărţii electronice de identitate | Proiect
24.09.2021 | JURIDICE.ro

Mustrare pentru accesarea contului de e-mail
23.09.2021 | JURIDICE.ro

UPDATE VIDEO: Evoluția încrederii – elementele de noutate aduse de propunerea de modificare a Regulamentul (UE) nr. 910/2014 (eIDAS) [dezb.]
22.09.2021 | JURIDICE.ro

Peste 3100 de înregistrări: profesionisti.juridice.ro. Orice înscriere şi menţinerea în catalog sunt gratuite, evidenţierea specială este rezervată membrilor
JURIDICE.ro

UPDATE VIDEO: Prea mare pentru Europa: Publicitatea online [dezb.]
14.09.2021 | JURIDICE.ro

Australia a adoptat o lege care permite poliției să acceseze dispozitivele oricărei persoane care este vizată de o anchetă în curs
03.09.2021 | JURIDICE.ro

WhatsApp a fost sancționat cu 225 mil. EURO pentru nerespectarea obligațiilor de transparență
02.09.2021 | JURIDICE.ro

CSDE: Focus grup Consultarea Comisiei Europene ”Declarația privind principiile digitale – un „model european” pentru societatea digitală”
01.09.2021 | JURIDICE.ro

Cartea electronică de identitate. Un vis pentru eternitate. Update
01.09.2021 | Adrian-Relu TĂNASE

Click aici pentru a afla cine sunt membrii JURIDICE PLATINUM
JURIDICE.ro

Twitter, Facebook şi WhatsApp, amendate în Rusia cu aproape jumătate de milion de dolari
29.08.2021 | JURIDICE.ro

EDPB subliniază necesitatea echipării corespunzătoare cu personal și resurse
27.08.2021 | JURIDICE.ro

ANSPDCP. Operator sancționat cu 2.000 euro întrucât nu a răspuns solicitărilor autorității de supraveghere
26.08.2021 | JURIDICE.ro

ANSPDCP. Operator sancționat cu 3.000 euro pentru pierderea unor probe biologice și a unei sume de bani trimise prin curierat
26.08.2021 | JURIDICE.ro

Consiliul Concurenței impune noi reguli privind prelucrarea informațiilor pe piața de leasing operațional
23.08.2021 | JURIDICE.ro

ÎCCJ. Dreptul la uitare (art. 17 GDPR). Competența de judecată. Acțiune formulată de un judecător detașat la INM
23.08.2021 | Alina MATEI

China a adoptat o lege privind protecția datelor personale, după modelul GDPR
20.08.2021 | JURIDICE.ro

Luxemburg a devenit țara cu cele mai mari amenzi pentru încălcarea GDPR
19.08.2021 | JURIDICE.ro

ADR. Rezultatele probei scrise la concursul privind ocuparea unor funcții de execuție la Serviciul juridic și resurse umane
18.08.2021 | JURIDICE.ro

ANSPDCP organizează concurs pentru ocuparea posturilor contractuale de expert în cadrul Serviciului Relații Externe și de consilier în cadrul Direcției Control. UPDATE: Rezultatul selecției dosarelor de înscriere
16.08.2021 | JURIDICE.ro

Peste 3100 de înregistrări: profesionisti.juridice.ro. Orice înscriere şi menţinerea în catalog sunt gratuite, evidenţierea specială este rezervată membrilor
JURIDICE.ro

Norme privind reglementarea procedurii de identificare a persoanei la distanță prin mijloace video | Proiect
14.08.2021 | JURIDICE.ro

New rules for Artificial Intelligence and challenges raised by the GDPR – recommendations of the EU data protection authorities regarding the proposal for a European AI Regulation
13.08.2021 | Vlad CORDEA, Adrian MANOLACHE

Legalitatea semnalării publice de către cetățeni a încălcării legii
12.08.2021 | Vasile ȚIPLE

Avizul AEPD privind statutul consilierilor confidențiali | Proiect
11.08.2021 | JURIDICE.ro