Secţiuni » Arii de practică
BusinessAchiziţii publiceAfaceri transfrontaliereAsigurăriBankingConcurenţăConstrucţiiCorporateComercialCyberlawEnergieFiscalitateFuziuni & AchiziţiiGamblingHealth & PharmaInfrastructurăInsolvenţăMedia & publicitatePiaţa de capitalProprietate intelectualăTelecom
ProtectiveData protectionDreptul familieiDreptul munciiDreptul sportuluiProtecţia consumatorilorProtecţia mediului
LitigationArbitrajContencios administrativContravenţiiDrept penalMediereProcedură civilăRecuperare creanţe
Materii principale: CyberlawDreptul Uniunii EuropeneDrept constituţionalDrept civilProcedură civilăDrept penalDreptul muncii
Data protection
DezbateriConferinţeToate evenimenteleCărţiProfesionişti

Powered by SĂVESCU & ASOCIAŢII
SAVESCU & ASOCIATII
 

ȚUCA ZBÂRCEA & ASOCIAȚII și ELSA București reiau seria de cursuri în domeniul GDPR, după succesul ediției de anul trecut
26.02.2020 | JURIDICE.ro

A optsprezecea Plenară a Comitetului European pentru Protecția Datelor
26.02.2020 | JURIDICE.ro

Prelucrarea și protecția datelor cu caracter personal în cadrul Eurojust
25.02.2020 | JURIDICE.ro

Evenimente juridice programate 23 februarie 2020
23.02.2020 | JURIDICE.ro

Comisia Europeană a prezentat Strategia privind datele și Strategia privind inteligența artificială
20.02.2020 | JURIDICE.ro

ANSPDCP: Consimțământul autorilor tezelor de doctorat nu este necesar în scopul publicării acestora
20.02.2020 | JURIDICE.ro

Margrethe Vestager: Identificarea persoanelor pe baza recunoașterii faciale este incompatibilă cu regimul de protecție a datelor impus de UE
18.02.2020 | JURIDICE.ro

Evenimente juridice programate 16 februarie 2020
16.02.2020 | JURIDICE.ro

Abonare gratuită la newsletter-ul JURIDICE.ro
JURIDICE.ro

Portugalia la CEDO pendinte: Concedierea, folosirea probelor furnizate de GPS, practică judiciară contradictorie, și articolele 6 și 8 din Convenție
14.02.2020 | Mihaela MAZILU-BABEL

Autoritățile din Irlanda suspendă lansarea aplicației Facebook Dating pentru a verifica conformitatea cu GDPR
13.02.2020 | JURIDICE.ro

JURIDICE.ro şi Revista Dreptul au creat JURIDICE ACADEMIC
✓ Acces la toate înregistrările video JURIDICE.ro
✓ Participare fără taxă la orice eveniment JURIDICE.ro
✓ Abonament şi acces la arhiva Revistei Dreptul

Italia. Operatorul de telefonie mobilă TIM, amendat cu 27.8 milioane de euro pentru încălcarea GDPR
12.02.2020 | JURIDICE.ro

Compatibility of purposes for further processing of personal data: hit the bull’s eye in darts or hit the ball in a rugby gate?
11.02.2020 | Monica IANCU, Vasile SOLTAN

SUA. Departamentul de Justiție acuză patru ofițeri chinezi pentru piratarea de date personale ale agenţiei americane de raportare a creditelor Equifax
11.02.2020 | JURIDICE.ro

Protecția datelor personale procesate în procesul penal
10.02.2020 | Adrian ŞANDRU

Activitatea angajaților, supravegheată video „în interes legitim”. Risc de amendă
10.02.2020 | Andreea COMAN

Întrebare preliminară cu privire la conformitatea cu dreptul UE primar a mai multor directive UE (protecția datelor)
10.02.2020 | Mihaela MAZILU-BABEL

Evenimente juridice programate 9 februarie 2020
09.02.2020 | JURIDICE.ro

Protecția datelor personale procesate în ancheta penală – de la teorie la practică
07.02.2020 | Alexandru FRUNZĂ-NICOLESCU

Sinteza activității ANSPDCP pentru anul 2019
06.02.2020 | JURIDICE.ro

A șaptesprezecea Plenară a Comitetului European pentru Protecția Datelor
04.02.2020 | JURIDICE.ro

Cine sunt membrii JURIDICE PLATINUM
JURIDICE.ro

Cipru. Amendă în valoare de 82.000 de euro aplicată unui grup de companii pentru încălcarea GDPR
03.02.2020 | JURIDICE.ro

Evenimente juridice programate 2 februarie 2020
02.02.2020 | JURIDICE.ro

Relația dintre operator și persoana împuternicită. Roluri, responsabilități și răspundere
31.01.2020 | Ruxandra SAVA

Facebook introduce noul instrument Off-Facebook Activity pentru a oferi utilizatorilor controlul asupra datelor
29.01.2020 | JURIDICE.ro

Avocatul Poporului a sesizat CCR ref. dispozițiile legale care au permis accesul partidelor politice la listele suplimentare, în timpul alegerilor prezidențiale din noiembrie 2019
29.01.2020 | JURIDICE.ro

Scurte considerații asupra dreptului la protecția datelor cu caracter personal în era digitală din perspectiva europeană
28.01.2020 | Ovidiu PREDESCU

ANSPDCP organizează Conferința „Aspecte practice de aplicare a Regulamentului General privind Protecția Datelor și a reglementărilor naționale incidente”
22.01.2020 | JURIDICE.ro

Întrebare preliminară cu privire la accesul procurorului la date fără controlul prealabil al unui judecător. UPDATE: Concluzii AG (Marea Cameră)
22.01.2020 | Mihaela MAZILU-BABEL

Italia. Două companii, amendate cu 11,5 milioane de euro pentru încălcarea GDPR
21.01.2020 | JURIDICE.ro

Restricționarea anumitor drepturi ale persoanelor vizate ref. prelucrarea datelor cu caracter personal în cadrul funcționării OEDT
17.01.2020 | JURIDICE.ro

Zeci de anunţuri de angajare pentru jurişti
JURIDICE.ro

ANSPDCP. O nouă amendă pentru încălcarea GDPR
17.01.2020 | JURIDICE.ro

Întrebare preliminară cu privire la serviciile secrete și protecția datelor personale. UPDATE: Concluzii AG
17.01.2020 | Mihaela MAZILU-BABEL

ANSPDCP organizează Ziua porţilor deschise / 31 ianuarie 2020
16.01.2020 | JURIDICE.ro

ÎCCJ. Societăți comerciale tranzacționate pe o bursă de valori mobiliare. Convocarea acționarilor
16.01.2020 | JURIDICE.ro

Grecia. ALLSEAS MARINE S.A., amendată cu 15.000 de euro pentru încălcarea GDPR
15.01.2020 | JURIDICE.ro

România la CEDO: cauza Năstac. Recoltare ADN, protecția datelor cu un caracter personal, furt prin violență, dreptul la respectul vieții private și condițiile din detenție. UPDATE: hotărârea CEDO
15.01.2020 | Mihaela MAZILU-BABEL

ANSPDCP. Amendă în valoare de 6000 de euro aplicată SC Enel Energie S.A. pentru încălcarea GDPR
14.01.2020 | JURIDICE.ro

ANSPDCP. Hora Credit IFN S.A, amendată pentru încălcarea GDPR
14.01.2020 | JURIDICE.ro

ANSPDCP. Întâlniri de lucru cu reprezentanții FIC și AmCham
14.01.2020 | JURIDICE.ro

Protecția și securitatea datelor personale în educația digitală / 28 ianuarie 2020, București
10.01.2020 | Irina RÎMARU

Peste 2400 de înscrieri pe profesionisti.juridice.ro
JURIDICE.ro

Întrebare preliminară cu privire la transferul datelor spre America, Facebook, securitatea națională și calea de atac efectivă. UPDATE: Concluzii AG
08.01.2020 | Mihaela MAZILU-BABEL

Protecția informațiilor sensibile în activitatea avocaților / 14 mai 2020 [praxis]
04.01.2020 | JURIDICE.ro

VIDEO
Protecția datelor personale procesate în ancheta penală – de la teorie la practică / 3 februarie 2020 [dezb.][VIDEO]
04.01.2020 | JURIDICE.ro

Protecția datelor cu caracter personal și legea penală / 20 mai 2020 [dezb.]
03.01.2020 | Irina RÎMARU

Înlocuirea anexei nr. 2 la Procedura de efectuare a investigațiilor de către ANSPDCP
03.01.2020 | JURIDICE.ro

ANSPDCP. Asociație de proprietari, amendată pentru încălcarea GDPR
23.12.2019 | JURIDICE.ro

Marea Britanie. Amendă în valoare de 270.000 lire sterline aplicată unei farmacii pentru încălcarea GDPR
20.12.2019 | JURIDICE.ro

ANSPDCP a participat la Colocviul profesional franco-român al UNNPR ref. aplicarea prevederilor GDPR în activitatea notarială
20.12.2019 | JURIDICE.ro

Suedia. Amendă în valoare de 35.000 de euro, aplicată pentru încălcarea GDPR
19.12.2019 | JURIDICE.ro

Noi prevederi ref. protecția datelor cu caracter personal introduse în protocolul de colaborare dintre ANAF și IFN
19.12.2019 | JURIDICE.ro