LitigiiAchizitii publiceAfaceri transfrontaliereArbitrajAsigurăriBankingConcurenţăConstrucţiiContencios administrativContravenţii
Drept civilDrept comercialDrept constituţionalDrept penalDreptul familieiDreptul munciiDreptul sportuluiDreptul UEEnergieExecutare silită
FiscalitateFuziuni & AchiziţiiHealth & PharmaInfrastructurăInsolvenţăInternetJocuri de norocMedia & PublicitateMedierePiaţa de capital
Procedură civilăProprietate intelectualăProtecţia consumatorilorProtecţia mediuluiSocietăţiTelecomVaria
StudiiOpiniiInterviuri ⁞⁞ Proiecte speciale: RNSJESSENTIALSRubrici de autorRevista revistelor juridiceCitate juridiceLegal DaysLegal FUN
 
JURIDICE
Cariere
PETOŠEVIĆ is looking for an intellectual property associate    LIDER DE PIAŢĂ ÎN DOMENIUL DEŞEURILOR recrutează avocaţi    PERJU, ROTARU & ASOCIAŢII recrutează avocați definitivi    ANTICO & PARTNERS recrutează avocaţi | Litigii    NOMENIUS recrutează consilier juridic    JURIDICE.ro recrutează asistent administrativ    SCHOENHERR & ASOCIAȚII is looking for an attorney at law | Litigation    SCHOENHERR & ASOCIAȚII is looking for an attorney at law | Real estate    TOPOR VALENTINA recrutează avocați definitivi    FINE LAW | PĂTRĂŞCANU & ASSOCIATES is looking for an associate lawyer    MITEL & ASOCIAŢII recrutează avocaţi definitivi    WOLF THEISS recrutează avocat | Real estate    MAREȘ / DANILESCU / MAREȘ în asociere cu DAN LUPAȘCU recrutează avocat | Drept penal    MURAR & ASOCIAŢII recrutează avocați    DIRECŢIA SILVICĂ COVASNA recrutează consilier juridic    NEACȘU & ASOCIAȚII recrutează avocat stagiar    DLA PIPER DINU recrutează receptionist / front desk officer    TONUCCI & PARTNERS recrutează avocat definitiv | Litigii    EUROPEAN COURT OF HUMAN RIGHTS is recruiting an assistant lawyer    TONUCCI & PARTNERS recrutează avocat | Litigii    DECALEX recrutează absolvenţi de drept / consilieri juridici    BOGARU BRAUN NOVIELLO & ASOCIAŢII recrutează avocat definitiv    EGNA Law Firm Navridis & Associates is seeking for a lawyer | Litigation    BOHĂLȚEANU & ASOCIAŢII recrutează avocat stagiar    ŢÂRU & ASOCIAŢII recrutează legal assistant
JURIDICE
Evenimente
8 aprilie: CLUJ TAX FORUM    31 martie: Răspunderea executorului judecătoresc: penală, disciplinară și civilă. Subtemă: Interacţiunea executorului cu avocatul    4 aprilie: Conferința Națională a Experților în Legislația Muncii    4 aprilie: Probleme și soluții juridice în SPORT    11 aprilie: Bid exclusion risks in Public Procurement Procedures. With focus on Competition and new Data Protection rules related breaches    27 aprilie: Reformele noului Regulament european privind procedurile de insolvență    27-30 aprilie: Expert achiziții publice    27-30 aprilie: Expert prevenire și combatere a corupției    10 mai: Spălarea de bani. Pericole concrete și soluții de prevenire    18-19 mai: Perspectivele Uniunii Europene. România la bilanț după un deceniu de la aderare    9 iunie: Conferinţa internaţională a doctoranzilor şi studenţilor în drept (ed. 9)    6 iunie: Cum putem convinge și impune instanței naționale să adreseze o trimitere preliminară CJUE?    14 iunie: Achiziții publice de la teorie la practică    15 septembrie: Dreptul comercial și sistemul unității dreptului privat român
Despre noi

JURIDICEÎncredere, comunicare, implicare, cunoaștere.

JURIDICE.ro este un proiect al Societății de Științe Juridice.

Prin JURIDICE.ro, Societatea de Științe Juridice promovează în lumea juridică imperativul construirii unei societăți bazate pe cunoaștere. Activitatea noastră urmărește creșterea rolului argumentului, în defavoarea obtuzității. Depunem eforturi pentru consolidarea în România a respectului față de lege. Ne bucurăm de susținerea celor cu care împărtășim valori.

Noi credem că societatea viitorului este pentru oameni activi, inteligenți și moderați. Credem că viitorul a început deja. Promovăm valoarea și cooperarea. Susținem știinta și înțelegerea. Apărăm adevărul. Credem în lege.

JURDICE.ro este o comunitate de profesioniști, nu un spațiu pentru justițiabili.

PARTENERIAT
JURIDICE.ro este în relații de parteneriat și colaborare cu cele mai importante organizații (instituții, organizații profesionale și forme de organizare a unor profesii juridice), cărora le adresăm și pe această cale mulțumirile noastre pentru excelenta colaborare. Aceste legături contribuie la realizarea Politicii JURIDICE.ro.

ȘTIRI
Informăm din surse oficiale. Monitorizăm și publicăm informații provenind de la universități, instanţe, parchete, Ministerul Justiției, alte ministere, Consiliul Superior al Magistraturii, Uniunea Națională a Barourilor din România, barouri, Uniunea Națională a Notarilor Publici din România și o multitudine de alte surse (peste 100). În mod obișnuit pe JURIDICE.ro se publică între 50 și 70 de titluri.

REVISTA DE NOTE ȘI STUDII JURIDICE [RNSJ]
JURIDICE.ro se bucură de susținerea unor organizații, în principal societăți de avocatură, cărora le adresăm și pe această cale mulțumirile noastre. Reprezentanții partenerilor noștri publică articole de specialitate pe JURIDICE.ro (în mod gratuit). Prin Hotărârea nr. 17 din 30 aprilie 2009, revista a fost acreditată de către Institutul Național pentru Pregătirea și Perfecționarea Avocaților (INPPA) pentru recunoașterea activității publicistice a avocaților ca modalitate de îndeplinire a obligației de pregătire profesională continuă. Revista noastră (ISSN 2066-0944) are rubrici consacrate: ESSENTIALS, Studii, Opinii, Interviuri, Revista revistelor juridice, Note noutăţi legislative și Note de jurisprudenţă (CEDO, CJUE, CCR, Dezlegarea unor chestiuni de drept, Recurs în interesul legii, Hotărâri ÎCCJ, Hotărâri judecătoreşti).

MEMBRI [club.juridice.ro]
Clubul JURIDICE reunește profesioniști activi, inteligenți și moderați. Ne bucurăm că suntem împreună!

SPECIALIȘTI [specializari.juridice.ro]
Am evidențiat profesioniștii individuali în pagini special dedicate domeniului juridic / ariei de practică în care își desfășoară activitatea. Cunoașterea ariei de practică permite profesioniștilor să colaboreze între ei, apelând la formele obișnuite de conlucrare profesională, permanentă sau pe proiect. Evidențierea profesiei / ariei de practică în cadrul proiectului Profesioniști nu are semnificația unei specializări profesionale, ci evidențiază sfera de preocupări a profesionistului, aria sa de practică. Astfel, promovarea imaginii avocaților pe JURIDICE.ro în cadrul proiectului Profesioniști se realizează pentru menținerea notorietății intraprofesionale în domeniile de interes, nu în scopul atragerii de clientelă. JURIDICE.ro nu este un spațiu pentru justițiabili.

ACTIVE LAWYERS [activelawyers.ro]
Publicăm pe Active Lawyers comunicatele celor mai importante și interesante societăți de avocatură și vă ținem la curent cu activitatea lor. Comunicatele trebuie să respecte reglementările privind publicitatea profesională a avocaților.

TOP LEGAL ROMANIA [toplegal.ro]
Proiectul Top Legal Romania este destinat vorbitorilor de limba engleză interesați de noutățile din domeniul juridic din România: cercetători și alți străini cu interese de afaceri (deci juridice) în România. Website-ul www.toplegal.ro este exclusiv în limba engleză și cuprinde traducerea celor mai importante noutăți publicate pe JURIDICE.ro, precum și materiale publicate direct și exclusiv pe www.toplegal.ro.

CARIERE [cariere.juridice.ro]
Informăm comunitatea profesioniștilor dreptului cu privire la oportunități de angajare publicate (surse publice). Publicăm anunțuri de recrutare active, ușor de cercetat și de promovat, cu o interfață simplă și intuitivă. Cariere este un proiect destinat facilitării găsirii de către organizații a oamenilor capabili să fie de folos prin cunoștințele și eforturile lor.

EVENIMENTE [evenimente.juridice.ro]
Informăm comunitatea profesioniștilor dreptului cu privire la organizarea de evenimente de interes, atât din domeniul juridic cât și din domeniile business și style. În cadrul proiectului Evenimente semnalăm într-o interfață simplă și intuitivă evenimentele interesante și le evidențiem pe cele remarcabile. Subliniem că publicarea anunțurilor se face gratuit.

CĂRȚI [carti.juridice.ro]
Semnalăm ultimele apariții editoriale din domeniul juridic, cărți de drept apreciate de către editori, de către cititori, de către personalități cu autoritate în lumea juridică și de către noi. Nu ne propunem să punem în discuție cărțile pe care vi le prezentăm, ci doar să vă prezentăm cărți noi. Fiecare carte pe care o găsim interesantă este semnalată într-o pagină de prezentare care cuprinde, de regulă, coperta cărții și felul în care este descrisă de editor/autor.

DEZBATERI JURIDICE [dezbateri.juridice.ro]
Săptămânal, în fiecare zi de luni, începând cu ora 20:00, organizăm dezbateri juridice pe teme de interes pentru profesioniști. În cadrul acestor dezbateri sunt invitați profesioniști cu experiență în ce privește problemele puse în dezbatere. De obicei sunt invitați profesioniști cu profesii diferite, pentru ca problemele discutate să fie abordate din perspective diferite. Dezbaterile juridice se transmit LIVE în mod gratuit, iar arhiva înregistrărilor este deasemenea disponibilă gratuit. Invitații nu primesc niciun fel de onorariu pentru participarea la dezbateri.

CONFERINȚE JURIDICE [conferinte.juridice.ro]
Din anul 2008, în fiecare an organizăm conferințe juridice în cadrul cărora cei mai prestigioși profesioniști apar în fața comunității juridice. Conferințele se bucură de o participare numeroasă și aleasă, fiind cel mai titrat loc de întâlnire și discuții pentru specialiști.

JURIDICE.ro este un proiect al Societății de Științe Juridice. Operator: Juressa.NET.

 

Au fost scrise până acum 4 de comentarii cu privire la articolul “Despre noi”

  1. Ovidiu BOUREANU spune:

    Imi permit sa va fac o sugestie: ar fi extrem de utila si practica o versiune pentru mobil a acestui site. Nu stiu ce eforturi implica un astfel de demers insa consider ca macar poate fi adus in discutie.
    Iar o aplicatie pentru android ar fi o minunatie.
    Mult succes in continuare in ceea ce intreprindeti!

  2. Cecilia JABRE spune:

    Va lipseste coordonator proiecte tematice pe doua materii: dreptul muncii si dreptul aigurarilor sociale. Well well well…

Lasă un răspuns

Return to Top ▲Return to Top ▲