3,275 citiri

Scrisoare de mulțumire

Dragi colegi,

Ar fi trebuit ca, dupa “sedinta” de joia trecuta, sa va trimit un mesaj de multumire… Recunosc insa ca mi-a trebuit ceva timp sa imi revin dupa emotiile care m-au coplesit si care s-au perpetuat si zilele urmatoare! Apoi, mi-am spus ca e mai bine sa aman momentul pana la sfarsitul efectiv al mandatului, care a avut loc miercuri, 19 februarie, cand Senatul Universitatii din Bucuresti a validat numirea noilor decani pentru mandatul 2020-2024.

Nu as vrea sa considerati ca aceste randuri sunt exagerate ori… redundante, dupa finalul acelei memorabile „sedinte”, cand cred ca am multumit celor prezenti pentru surpriza care m-a coplesit!

Cum nu toti ati fost prezenti joia trecuta, din diverse si binecuvantate motive, socotesc nimerit sa va multumesc tututor, nu doar pentru acel moment, care a fost unul din cele mai frumoase din viata mea, ci si pentru felul in care ati sprijinit conducerea facultatii (indiferent de componenta acesteia), in toti cei 12 ani ai mandatelor mele!

Fara acest sprijin, uneori expres, alteori tacit, dar intotdeauna prezent, nu am fi reusit sa realizam proiectele pe care ni le-am propus si care, pe drept cuvant, fac ca Facultatea de Drept a Universitatii din Bucuresti sa fie considerata cea mai importanta si mai prestigioasa facultate de drept a tarii!

Pentru aceste realizari se cuvine sa multumesc si conducerilor succesive al Universitatii din Bucuresti, care au fost alaturi de noi si proiectele noastre, in mod neconditionat, in toata perioada celor 12 ani: prof. univ. dr. Ioan Panzaru, prof. univ. Mircea Dumitru si prof. univ. dr. Marian Preda (în calitate atat de Presedinte al Senatului Universitatii din Bucuresti, cat si de… proaspat Rector al Universitatii din Bucuresti)!

Nu in ultimul rand, trebuie sa multumesc generatiilor de studenti – prin reprezentantii lor actuali -, care au inteles proiectele noastre si le-au sprijinit intotdeauna! Numeroasele noastre activitati,nationale si internationale, care raman in istoria recenta a faculatii, nu ar fi fost posibile fara implicarea lor generoasa!

Am vazut ca, in urma cu putine minute, noua echipa de conducere a facultatii nu numai ca si-a intrat in atributii, dar a inceput, efectiv, sa activeze, convocand adunarea generala a cadrelor didactice si consiliul facultatii – la care voi participa cu placere si… cu o anumita usurare! Le doresc, Decanului Razvan Dinca si echipei sale de prodecani, din suflet, sa realizeze tot ce si-au propus, in interesul studentilor nostri, dar si al nostru – al tuturor!

Cu reinnoite multumiri si calde salutari colegiale,

Prof. univ. dr. Flavius-Antoniu Baias