Mircea TEIS

Mircea TEIS este Avocat Senior în cadrul Țuca Zbârcea și Asociații și unul dintre coordonatorii practicii de drept penal, cu o experiență de aproape 10 ani în domeniu.

Mircea a asistat și reprezentat clienți importanți din domeniile IT, energie, imobiliar, industria alimentară și sectorul serviciilor financiare. Are o vastă experiență în materie penală dobândită prin reprezentarea clienților în legătură cu presupuse infracțiuni la regimul accesării fondurilor europene, la regimul piețelor de capital, al drepturilor de proprietate intelectuală, al fuziunilor si achizițiilor, precum și în legătură cu presupuse infracțiuni de corupție, fraude în domeniul fiscal sau în cel al asigurărilor.

Pe lângă asistarea și reprezentarea clienților atât în faza de urmărire penală, cât și în faza de judecată, acesta a dobândit o solidă experiență și în materia prevenției penale, inclusiv prin organizarea și susținerea de training-uri efectuate pentru diferite companii multinaționale pe tema politicilor antimită. Mircea oferă, de asemenea, suport constant unor societăți de tip corporate în materie de „internal investigation”, activități ce implică inclusiv cooperare multidisciplinară transfrontalieră.

Mircea Teis este membru al European Criminal Bar Association.