Pro bono

Acest proiect a fost închis. El a funcționat în a doua jumătate a anului 2016.

Un exemplu de proiect pro bono activ este Pro Bono Days. Întretimp a fost oprit și acesta…

Mulțumim colegilor profesioniști ai dreptului care dăruiesc din timpul lor răspunzând la întrebări, realizând astfel activități pro bono pentru publicul larg. Am creat un grup special Facebook dedicat proiectului [Întrebări juridice] și această pagină, unde regăsiți pe coloana din dreapta profesioniștii care participă la proiect. Dacă doriți să vă alăturați, vă rugăm să ne scrieți.

Grupul Întrebări juridice („Grupul”) este destinat semnalării unor probleme juridice de către NE-juriști, în speranţa că juriștii și studenții la drept prezenți în grup vor răspunde. Grupul nu găzuiește consultații juridice, ci întrebări. Pentru consultaţii juridice abordaţi în mod individual, în particular, profesioniştii dreptului specializaţi în acordare de consultaţii juridice! Pentru răspunsuri juridice, încurajăm profesioniştii din grup să răspundă întrebărilor în particular. Totuşi, în cadrul grupului pot fi postate şi răspunsuri cu caracter general şi îndrumări. Dar NU consultaţii juridice! Pentru discuții între profesioniști, vă rugăm să utilizați Grupul JURIDICE.

Grupul Întrebări juridice este un proiect Social Media creat de JURIDICE.ro, un proiect al Societății de Științe Juridice. Discuțiile trebuie să fie corespunzătoare exigențelor Politicii JURIDICE.ro. Grupul nu este destinat publicității.